Install Steam
login
|
language
简体中文 (Simplified Chinese)
繁體中文 (Traditional Chinese)
日本語 (Japanese)
한국어 (Korean)
ไทย (Thai)
Български (Bulgarian)
Čeština (Czech)
Dansk (Danish)
Deutsch (German)
Español - España (Spanish - Spain)
Español - Latinoamérica (Spanish - Latin America)
Ελληνικά (Greek)
Français (French)
Italiano (Italian)
Bahasa Indonesia (Indonesian)
Magyar (Hungarian)
Nederlands (Dutch)
Norsk (Norwegian)
Polski (Polish)
Português (Portuguese - Portugal)
Português - Brasil (Portuguese - Brazil)
Română (Romanian)
Русский (Russian)
Suomi (Finnish)
Svenska (Swedish)
Türkçe (Turkish)
Tiếng Việt (Vietnamese)
Українська (Ukrainian)
Report a translation problem
Question to you: how did you manage to get the Wholesome Remembrance Achievement (all memories) -did it just unlock after having 36 memories and when we lay our paws on the last one ?
About the Wholesome Remembrance - now I have only 35 memories. One memory is still missing, but this achievement is with me. I don't remember the moment it was unlocked.
With your dorr - try to load the last save and try again ... wave in circles, that should do it.
As you did with the trash can, cat circling after her tail and other sequences all you need to do is swiping the mouse left and right in a brushing motion but changing the mouse sensitivity might help as well.
Sorun aynı.. Maalesef ne denediysem OL-MU-YOR :) Checkpoint denedim, mouse yavaş-hızlı sola tıklayıp tıklamadan her türlü metodu denedim ama sanırım buga girdi oyun... Üzücü çünkü 7 saattir oynuyorum ve baştan başlamayı düşünmüyorum :/ Oyun harika, hikayesi olsun, karakterlerin derinliği olsun.. ama maalesef mouse sağa sola sallamalar çok berbattı.. Bu kadar zorlanacağımı ummuyordum. Şanssızlığıma son kısımda kediyi kaçıranlardan kaçamadım ne denediysem yok yani olmuyor kesinlikle. Keşke kayıt seçip biraz daha öncesine dönebilsem o zaman düzelirdi belki sorun. Yine de emeğinize sağlık benim oyunla olan maceram bu kadarmış demek... Sonunu artık bir şekilde izlerim. Böyle olması beni üzdü cidden çünkü kediciğin finalini oynamak isterdim.