Tank Mechanic Simulator

Tank Mechanic Simulator

View Stats:
Cyber Sniper 19 May, 2022 @ 8:16am
Klątwa po aktualizacji
Nie da się zdejmować i zakładać nie których części na czołgu mam tak na shermanie i gra utkneła w miejscu.
< >
Showing 1-6 of 6 comments
Goozy 20 May, 2022 @ 2:04am 
Tak jak napisałem w wiadomości do Ciebie, upewnij się że w ustawieniach masz zaznaczoną opcje "assembly mode"
Cyber Sniper 20 May, 2022 @ 4:24am 
Wiesz dawniej tego nie było takich problemów jedynie trochę szarpało lub się gra czasem zatrzymywała a teraz nie jestem informatykiem więc się na tym nie znam jeżeli gra nie będzie działać po prostu będę naciskał o zwrot kasy
Goozy 20 May, 2022 @ 4:42am 
Wystarczy że wejdziesz do gry, i z menu głównego wejdziesz w "Ustawienia" w prawym górnym rogu ekranu. klikniesz zakładkę "Gra" i włączysz funkcje "pokaż tylko posiadane części"
Cyber Sniper 20 May, 2022 @ 4:46am 
Pad już też nie działa ja używam z xboxa 360 pada
Cyber Sniper 20 May, 2022 @ 4:54am 
A więc tak o tym menu wiem wszedłem z tego co widzę mam wyłączone tylko zmiana osi inverter i wygładzanie myszy tak to wszystko załączone a problem dalej istnieje nie da się dalej nic zrobić z linką i częściami to raczej nie jest kwestia ustawień to jest błąd ponieważ tylko nie które części nie da się zdjęć nie która da się więc to nie ustawienia
Goozy 20 May, 2022 @ 5:05am 
Spróbuj w takim razie zweryfikować pliki przez Steam, jesli to nie pomoże to usunąć TMS z dysku i zainstalować ponownie. Dziś też wychodzi kolejny update, spróbuj też na nim. Jeśli te opcje nie pomogą, będziemy szukać dalej rozwiązania.
< >
Showing 1-6 of 6 comments
Per page: 1530 50