Install Steam
login
|
language
简体中文 (Simplified Chinese)
繁體中文 (Traditional Chinese)
日本語 (Japanese)
한국어 (Korean)
ไทย (Thai)
Български (Bulgarian)
Čeština (Czech)
Dansk (Danish)
Deutsch (German)
Español - España (Spanish - Spain)
Español - Latinoamérica (Spanish - Latin America)
Ελληνικά (Greek)
Français (French)
Italiano (Italian)
Bahasa Indonesia (Indonesian)
Magyar (Hungarian)
Nederlands (Dutch)
Norsk (Norwegian)
Polski (Polish)
Português (Portuguese - Portugal)
Português - Brasil (Portuguese - Brazil)
Română (Romanian)
Русский (Russian)
Suomi (Finnish)
Svenska (Swedish)
Türkçe (Turkish)
Tiếng Việt (Vietnamese)
Українська (Ukrainian)
Report a translation problem
Miejsca pracy w zakładach mogą być zarezerwowane przez zmotoryzowanych i idących do niego piechotą. Ci z komunikacji zbiorowej najwyżej nie wysiądą, ale wsiądą i będą jeździć w kółko aż znajdą przystanek z wolnym zakładem lub im minie czas.
Tak działa ogólny algorytm. Z Twojego opisu nie wynika co robisz źle. Jeśli ludzie zbierają się na przystankach, ale nie wsiadają do pojazdów, to pewnie coś źle z linią albo zakładem. Jak wsiadają ale nie dojeżdżają, to pewnie przekraczają dopuszczalny czas podróży. Pokaż screeny okien przykładowej linii, przystanku źródłowego i przystanku docelowego oraz jakiś ogólny całej trasy.
Zbudowałem bloki przy jednym przystanku, kawałek dalej przy drugim przystanku postawiłem dwa zakłady produkcyjne, uruchomiłem linie pomiedzy przystankami i........dupa.
Ludzie przychodzą na przystanek, stoją i czekają, tramwaje przyjeżdżają ale odjeżdzają puste, w zakładzie ani jednego pracownika, a bezrobocie 78%
ps. kolchoz sam w sobie nie wymaga pracownikow-ewentualnie pole ale uwazam ze jest to kompletnie niepotrzebne. dana prace 100x wykona kombajn... wycinka drzew wymaga pojazdu do zbierania drzew.
co do screenshota, f12 w grze, nastepnie w twoich aktywnosciach w gornym menu steam szukasz zrzutow, udostepniasz publicznie i kopiujesz link do tego zrzutu i wklejasz go w posta. chwila kombinowania ale byl gdzies tez przypiety instruktaz na ten temat.
z niecierpliwoscia czekam na kilka zrzutow....
Gry bawią i uczą :-)