Workers & Resources: Soviet Republic

Workers & Resources: Soviet Republic

View Stats:
Luki4812 12 Jun, 2023 @ 3:07pm
Gra sama się wyłącza
Cześć, wczoraj grałem było wszystko okej, zrobiłem nową mapę, zapisałem, wyszedłem. Dziś chcę włączyć, klikam "wczytaj", ładuje się, po czym wyłącza. Pomyśląłem, że może jakiś update i stare mapy nie wchodzą, zrobiłem nową, ale to samo. Wiecie może, o co może chodzić? Jestem zły, bo chcę grać, a nie mogę nic zrobić.
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Borubar(Z)ki 12 Jun, 2023 @ 10:56pm 
Mam tak samo i na podstawowej wersji gry działa, może przez jakieś mody
Rusky Roman 13 Jun, 2023 @ 7:20am 
Witam mam podobny problem pytanie jak sprawdzić jaki mod jest ewentualnie winny całej sytuacji...
dzyszla 13 Jun, 2023 @ 8:31am 
Jeśli to pomoże: nie mam nic ponad to, co w standardzie i... działa poprawnie :) Więc te mody to chyba dobry trop.

PS. Na ogólnym piszą, że mody od huty i chemii trzeba odsubskrybować.
Last edited by dzyszla; 13 Jun, 2023 @ 12:17pm
Ferdydurke 14 Jun, 2023 @ 3:00am 
Ja z kolei mam taki problem iz na mapie mialem rok 1940.Gdy odpalilem te mape to bylo migotanie gry.Zalozylem nowa mape i gra dziala poprownie.Czyli czysty start.Nie wiem co powodowalo migotanie mody czy przesstawiony rok gry
humanshredder 29 Jun, 2023 @ 12:52pm 
Ja też mam błąd podczas wczytywania - na ,,initializing building types" jeżeli mam włączone subskrybowane przedmioty, to zawsze wywala. Problem pojawił się znienacka i pomimo odsubskrybowania wszystkich przedmiotów od kiedy gra działała, nie pomogło. Ktoś ma podobny problem?
cichy_wn 13 Jul, 2023 @ 10:25am 
Dzisiaj wydarzyło mi się to samo. Nie mogę uruchomić gry.
czy tylko u mnie przy próbie odpalenia zapisu gry gra się wyłącza ?
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Per page: 1530 50