Workers & Resources: Soviet Republic

Workers & Resources: Soviet Republic

View Stats:
Michu 25 May, 2024 @ 6:56am
Problem z budową torów.
Cześć,
Mam taki problem, że chcąc budować tory z biura budowy wyjeżdża tylko jeden skład do budowy torów mimo że mam full pracowników i podpięte kilka różnych odcinków torów w różnych miejscach na mapie.

Ktoś może wie jak sobie z tym problemem poradzic?
< >
Showing 1-6 of 6 comments
tomek 25 May, 2024 @ 1:36pm 
moze maja jeden wspolny tor? moze semafor blokuje? moze nie ma surowcow w biurze? moze nie przypisales wiecej budow? moze jest jeszcze wiele innych "moze"... u mnie dzialaja wszystkie pociagi gdzie tylko chce wiec w gra bledu nie ma w tym zakresie...
Michu 26 May, 2024 @ 12:09am 
U mnie to wygląda tak:
- wszystkie trzy tory są podpięte do biura budowy
- pracowników około 300/500
- materiały wszystkie są do budowy
- brak semaforów na testowym odcinku budowy torów

Teraz zauważyłem że o ile każdy tor z biura budowy idzie w inną stronę to nie ma problemu z budową. W momencie gdy te tory się łączą ze sobą już jedzie tylko jeden pociąg do budowy torów.

W takim sensie że łączą się z 3 w 2 tory i powinna iść budowa dwóch torów równolegle w jakimś kierunku, to powoduje że pracuje tylko jeden zestaw do budowy torów.
jak byś miał semafory to by nie było by tego problemu
tomek 26 May, 2024 @ 2:53pm 
dokladnie. pociagi budowlane niestety dzialaja tak samo jak zwykle... trzeba je oddzielac semaforami. co wiecej nawet na koncu budowanego odcinka przed rozjazdem musi byc semafor bo inaczej budowac bedzie jeden, a reszta czeka w bazie...
tak jest!
Michu 28 May, 2024 @ 6:52am 
Pomogło, dzięki wielkie za wskazówkę!
< >
Showing 1-6 of 6 comments
Per page: 1530 50