Workers & Resources: Soviet Republic

Workers & Resources: Soviet Republic

View Stats:
Bushido 6 Jun, 2024 @ 8:07am
Centrum dystrybucji - Kampania ( problem z rozwozem )
Cześć
Mam problem z jednym z "zadań" w kapnaii. Chodzi centrum dystrybucji i utrzymanie 50 dni samowystarczalności. We wszystkich sklepach i barach jezdnie, ubrania i alko są dostarczane z mojej gospodarki ( automatyczny i manualny zakupu nie używam)

Mam problem z ciężarówkami z centrum dystrybucji. Często brakuje jedzenia a one nie wyruszają. Do tej pory udało się maksymalnie 6 dni z zapoatrzeniem dotrzymać.

Nie mogę rozgryźć według jakiej mechaniki to działa. Niby powinny dowozić jedzenie ( czy inne towary ) zanim się skończą w sklepach. Czasami to działa, a czasami stoją mimo iż jedzenia już dawno brakuje.

Czy jest to może bug w grze ?
Last edited by Bushido; 6 Jun, 2024 @ 8:08am
< >
Showing 1-1 of 1 comments
gwahazar 6 Jun, 2024 @ 5:00pm 
Może brakuje towarów w magazynach fabryk? Ciężarówka nie wyruszy, jak towaru jest mniej niż ona potrzebuje wziąć. Przykładowo, sklep ma 10t magazyn, ma być wypełniony w 60%, więc trzeba dowieźć 6t, ale w magazynie jest 5t, ciężarówka nie pojedzie po tę resztkę.
Sprawdź czy fabryki wyrabiają, może za mało zboża? Ja dowoziłem zboże w tej kampanii (zboże mozna kupować).
Ponadto dobrze jeest mieć magazyny podpięte do sklepów, wtedy bufor jest większy i nie ma sytuacji że się wyczerpie zanim dojedzie.
< >
Showing 1-1 of 1 comments
Per page: 1530 50