Workers & Resources: Soviet Republic

Workers & Resources: Soviet Republic

View Stats:
POLAR BEAR 7 Jun, 2024 @ 12:26pm
Import Odpadów
Dzień dobry ja mam Pytania Dwa Czy ja zarabiam czy trace importując odpady Bio z Granicy ? Naprawde nie wiem. Drugie pytanie czym transportować ,, odpady do spalenia'' z granicy.
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Kubog 7 Jun, 2024 @ 3:40pm 
Za odpady bio płaci się za import z tego co pamiętam. Ogólnie zasada jest taka, że w składzie celnym podane są ceny importu, czyli jak coś ma cenę na plusie to płacisz za import (np. importując węgiel), a jak na minusie, to płacą Tobie za import (np. importując odpady niebezpieczne).
Co do odpadów do spalenia, to chyba powinno je się transportować ciężarówkami z kontenerami do przewożenia odpadów (ew. śmieciarkami). Ale z tego co pamiętam również, to opady do spalenia, to chyba taki szczególny rodzaj odpadów ogólnych i chyba nie można ich importować oddzielnie (w sensie, że odpady do spalenia są zawarte w innych rodzajach odpadów podczas importu).
tomek 8 Jun, 2024 @ 1:58pm 
do spalenia moga isc wszystkie zmieszane. ale zmieszane nie segregowane beda powodowac duzo popiolu
Jak chcesz importować śmieci to tylko odpady niebezpieczne. Spalać je, popiołowi dać wywietrzeć a resztę możesz próbować dalej odzyskać. Staraj się nie segregować odpadów bezpośrednio po spaleniu bo właśnie mają dużo popiłu i robota idzie na marne. Popiół sam znika z czasem jak jest na otwartej przestrzeni na wysypisku śmieci. (nie znam polskich nazw w grze)
Za granicę szybciej będzie pociągiem. Jest wysypisko śmieci z ładowarką na pociąg a soviet republic ma wagony na śmieci.
Last edited by bajecznie nawdychany; 15 Jun, 2024 @ 1:32am
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Per page: 1530 50