Workers & Resources: Soviet Republic

Workers & Resources: Soviet Republic

View Stats:
Mała ciepłownia nie ogrzewa już miasta
Cześć,
Zbudowałem na mapie pierwsze miasto (tryb realistyczny), wszystko działało normalnie, prąd, woda, ciepło, opieka zdrowotna, policja produkty w sklepie, praca jest. Z uwagi na to że wszystko było w porządku zacząłem budować kolejne miasto w innej części mapy, oczywiście z własną infrastrukturą, żadna infrastruktura nie podtrzymuje dwóch miast naraz. Teraz jak nadchodzi zima to w blokach w których było ciepło nawet przy najwyższych mrozach teraz jest niewiele więcej powyżej zera. W ciepłowni jest prąd, stale jest dostarczany węgiel taśmociągiem ze składu, jest woda i ścieki, pracowników rzadko kiedy jest mniej niż 5/7 w ciepłowni, wydajność produkcji też ok. Co może być tego przyczyną? We wcześniejsze zimy działało, a teraz pomimo że w tym mieście nic nie zmieniałem budynki są wyziębione na tyle że ludzie umierają. Próbowałem dobudowywać więcej węzłów grupowych, ale nic to nie dawało.
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Jaka jest wydajność produkcji? 100%?
Jaka jest suma podłączonych punktów odbioru ciepła?
Może do tej pory byłeś na granicy wydajności ale że spadłą Ci lojalność to i produktywność i teraz takie 85% wydajności to za mało?
Czy masz pompy ciepła czy tylko te końcowe budynki rozprowadzające ciepło? (sorry nie znam polskich nazw)
tomek 28 Mar @ 2:47pm 
musisz wszystko dokladnie sprawdzic. najpierw procent wykorzystania wezla, pozniej wszystko inne. prad, polaczenia rurami, instalacje itp.
Gość napisał to 3 dni temu i bez odpowiedzi. Nie wiem po co zawracać głowę ludziom.
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Per page: 1530 50