Cubism
gbh.sro 1 Feb, 2024 @ 11:28pm
Pomoooc !!!
Hra mi nejede, neco to anglicky žvatlá o ovladačích něco mi to radí nevím co, jsem čech a tady se fakt malokdy dočkaš nečeho vlasteneckýho.
Mam Metu Quest 3 - asi to bude ten problém - děkuji za jakoukoli radu - hra byla na you Tuba moc fajne. Rad si necham neco doporučit - mam to chvilku, ty brejle a sem nadšen !!!
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Thomas  [developer] 2 Feb, 2024 @ 3:03am 
Hi there! Sorry to hear you're having issues with the game. If the game is saying it can't find the controllers, you may have to try launching the game in SteamVR Mode instead of OpenXR mode. When you first launch the game from Steam on your desktop, you should get an option to choose which mode to launch in, so be sure to try both!

[Google Překladač]
Ahoj! Je nám líto, že máte problémy s hrou. Pokud hra říká, že nemůže najít ovladače, možná budete muset zkusit spustit hru v režimu SteamVR namísto režimu OpenXR. Při prvním spuštění hry ze Steamu na ploše byste měli dostat možnost vybrat si, ve kterém režimu se spustí, takže vyzkoušejte oba!
gbh.sro 2 Feb, 2024 @ 6:22am 
Nejak sem se dopracoval k vysledku že sem to rozchodil sam a sice takhle - spustil sem hru z brejlí né ze STEAMU ale jakoby z desktopu v brejlích z plochy počitače - pak šlape !!! Mam radost je to strašně krásná a super logická hra.- Dekuji za reakci - sem vždy moc rád že nekdo reaguje - je to fajne si pomahat !!!
Thomas  [developer] 2 Feb, 2024 @ 6:32am 
Great to hear it's working, hope you enjoy the game!

[Google Překladač]
Je skvělé slyšet, že to funguje, doufám, že se vám hra bude líbit!
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Per page: 1530 50