STEAM SATIN ALMA SORUNLARI
Steam hesabımda ortalama 1.200$ bakiyem vardı. Bu bakiyeyi nakite çevirmek istedim. Gameship diye bir site buldum, İnsanlar orda oyun sipariş veriyo sizler bütçenize göre oyunları satın alıyorsunuz gameship üzerinden hediye ediyorsunuz 24 saat sonra da paranız hesabınıza düşüyor. Fakat anlamadığım bir nedenden dolayı STEAM bu hediyelere her hangi bir durum belirtmeksizin engelliyor bu durumu. Yani hediye aldınız diyelim 1 oyun uçun oyunda 10$ ikinci oyunu 72 saat sonra alabiliyorsunuz. Ve bununla alalalı detaylı bir açıklama yok, STEAM desteğe yazdığım da ise bu konuyla alakalı şu şekilde geri dönüş aldım. Hediye kısıtlamanız mevcuttur bu kısıtlamanın sebebi söylenemez eğer hediye almak istiyorsanız lütfen farklı bir ödeme kuruluşundan devam edin, yani burda diyor ki ana bakiyen öylece kalsın onu hediye olarak kullanma , sen bir daha para yatır ordan ödemeni yap. Şikayetçi olcam her yerden.
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Commercial use of your Steam wallet balance is in violation of the Steam Subscriber Agreement.

You cannot 'convert' store credit into real money, Valve does not have a bank license.

Use the store credit for your own purchases.
İstediğim oyuncuya istediğim kadar hediye gönderebilirim zaten bunu steam içerisinde satın alıyorum size ne
Originally posted by RoaDBlocK:
İstediğim oyuncuya istediğim kadar hediye gönderebilirim zaten bunu steam içerisinde satın alıyorum size ne
I don't care, but Valve does. And that is why they restricted it because of wallet abuse.

You won't get that privilege back because you abused it.

You can still gift games, but not with wallet balance.
STEAM SATIN ALMA SORUNLARI

Steam hesabımda ortalama 1.200$ bakiyem vardı. Bu bakiyeyi nakite çevirmek istedim. Gameship diye bir site buldum, İnsanlar orda oyun sipariş veriyo sizler bütçenize göre oyunları satın alıyorsunuz gameship üzerinden hediye ediyorsunuz 24 saat sonra da paranız hesabınıza düşüyor. Fakat anlamadığım bir nedenden dolayı STEAM bu hediyelere her hangi bir durum belirtmeksizin engelliyor bu durumu. Yani hediye aldınız diyelim 1 oyun uçun oyunda 10$ ikinci oyunu 72 saat sonra alabiliyorsunuz. Ve bununla alalalı detaylı bir açıklama yok, STEAM desteğe yazdığım da ise bu konuyla alakalı şu şekilde geri dönüş aldım. Hediye kısıtlamanız mevcuttur bu kısıtlamanın sebebi söylenemez eğer hediye almak istiyorsanız lütfen farklı bir ödeme kuruluşundan devam edin, yani burda diyor ki ana bakiyen öylece kalsın onu hediye olarak kullanma , sen bir daha para yatır ordan ödemeni yap. Şikayetçi olcam her yerden.

You willingly set up a commercial business cashing out your wallet funds to purchase game gifts?

:nkCool:
I got the following response about this issue. You have a gift restriction, the reason for this restriction cannot be stated

Any suspected attempt to convert Wallet balance into cash will earn you permanent wallet gifting ban.
Last edited by Anonymous Helper; 3 hours ago
People like OP are the reason we got that restriction in the first place :scserraupset:.
A restriction working as intended. Imagine that.
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Per page: 1530 50