Steam libary
Steam kütüphanemde banerlord dedicated server öğem yok. Arkadaşlarımda bu öğe var lakin bende yok onu nasıl getirebilirim?
< >
Showing 1-5 of 5 comments
dr.N0 12 Jul @ 4:18pm 
Bunu sadece iki kez kontrol etmek için araştırdım, eğer oyunu yüklediyseniz ve henüz çözemediyseniz, Steam kütüphanesi seçeneklerinizin en üstündeki araçlar onay kutusunu etkinleştirmeniz yeterlidir. Tüm Steam Pipe oyun paketleriyle ilişkili tüm araçlar gösterilecektir.
Arcyel 13 Jul @ 2:57am 
Biliyorum araçları etkinleştirdim modin kit var ama dedicated server yok.
Puggle 13 Jul @ 10:47am 
sdfsdf
dr.N0 13 Jul @ 5:15pm 
Deneyimlerime göre, tüm kaynak kodlu özel sunucu işlerini SteamCMD platformu üzerinden yapmayı tercih ediyorum. Steam Pipe yaklaşımınızı kullanmak yerine, https://developer.valvesoftware.com/wiki/SteamCMD adresinden SteamCMD'yi indirin.

.bat dosyasını bir kez çalıştırın, bittiğinde açılacaktır. Konsoldan çıkın ve SteamCMD'nin yeni .exe dosyasını başlatın. Force_install_dir C:\andpickaspot\ komutunu kullanın, ardından anonim oturum açma komutunu kullanın veya gerekirse Steam'deki kimlik bilgilerinizi kullanarak oturum açın. Ardından App_update 1863440 -validate komutunu kullanın. Bu, Mount & Blase Bannerlord özel sunucu dosyalarını önceden ayarladığınız yere indirecektir.

En azından kaynak kodlu oyunlar için, .exe dosyasının bir kısayolunu oluşturmak ve IP adresinizi ve diğer parametreleri EXE özelliklerinin başlatma parametresi seçeneklerine eklemek önemlidir. Bu oyunun kaynak kodlu olup olmadığını bilmiyorum, ancak bu oyun için de başlatma parametreleri için aynı adımları etkinleştirebilir.
necesito cosultar un bugg, hay alguien para chatear
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Per page: 1530 50