yorki2 10 Sep, 2018 @ 5:38am
Karty upominkowe Steam
Fajnie że Steam wprowadził możliwość zakupu kart upominkowych lecz dlaczego tylko w jednej opcji? Dotyczy to tylko PL
Doładować można konto ale tylko znajomym... Hmmm.... :steamfacepalm: Dlaczego sobie doładować nie można? Nie mam zielonego pojęcia :steamsad:
Wiadome jest wszystkim Polakom, że w naszym kraju najpopularniejszą formą opłaty online jest przelew bankowy. Ja osobiście nigdzie nie wklepię numeru swojej karty. Za dużo jest złodziejstwa i dlatego nie będę kusił losu. Mam już nauczkę w Google Play i błędu tego już nigdy nie powielę. Ufać można, dlaczego nie ale tylko swojej najbliższej osobie a nie jakiemuś portalowi
Popularny w Polsce jest natychmiastowy przelew za pośrednictwem PajU. Cieszy się on dobrą renomą i nie słyszałem o jakichkolwiek wpadkach przy wpłacie przez PayU. Dlaczego więc Steam nie korzysta z tej możliwości przy sprzedaży swoich kart? Było by to udogodnienie wszystkim graczom pochodzących z Polski. Na allegro karta steam nominału 50 USD kosztuje 223,12 gr (złodeziejstwo w biały dzień). Raz tylko zapłaciłem 376,54 gr a na konto wpłynęło mi 217 z ł:steambored: Dlatego od tych "niby uczciwych sprzedawców" nigdy już tych kart nie kupię. Przecież to rozbój w biały dzień
Steam powinien ułatwić graczom z Polski możliwość zakupu tych kart by tym samym doładować swoje konto a mniemam że takich graczy jak ja, jest całkiem, całkiem nie mała rzesza.
Last edited by yorki2; 10 Sep, 2018 @ 5:43am