FoxUA[G'UA] 19 hours ago
1
Українськомовний форум
Прошу адміністрацію, розглянути можливість впровадження українськомовного форуму, щоб дозволити українськомовному комюніті спілкуватися і обгооврювати свої питання на форумі. Дякую за розуміння.
< >
Showing 1-15 of 200 comments
А, так можна було?=)
Здається світ досі не розуміє різниці між російською і українською.
Зараз набіжуть "какая разніца на каком язикє разговрівать"
Вангую, нажаль через невеликий відсоток, україномовних користувачів, в загальному плані, (щось біля 3%) думаю, ніхто не зверне уваги. Світом керують гроші... нажаль.
Last edited by 𝐒𝐀𝐁𝐈𝐗Ø𝐍; 19 hours ago
Спiлкуватися i обгооврювати вы можете на английском или русском языках, а украинский, увы, не интернациональный язык :aushrug:
Originally posted by FoxUAG'UA:
Прошу адміністрацію, розглянути можливість впровадження українськомовного форуму, щоб дозволити українськомовному комюніті спілкуватися і обгооврювати свої питання на форумі. Дякую за розуміння.
Так уже - https://steamhost.cn/steamcommunity_com/groups/ukraine
Originally posted by deathclaw:
Так уже
так це група, а не гілка форуму. Це, різні речі.
Тим більше група малоактивна. Я підписаний.
Originally posted by 𝐒𝐀𝐁𝐈𝐗Ø𝐍:
Так уже
чел, ты зачем пишешь русскими буквами и вставляешь английскую букву i
Ну заняты люди всякими разными делами. Начни проявлять активность сам, а то откуда она возьмётся, если все так же будут рассуждать
Так уже
підтримую, я маю право спілкуватися своєю мовою, я так само платю кошти як амереканці, німці, ка..пи
Originally posted by Силовик:
я тіпа умний
дись яка буква 🖕 називається " Ї ", то жуй твердий знак.
Pacani, для беспорядков уже есть соседняя тема, вот вы там прямо вообще отлично впишетесь. Две темы с политотой это уже перебор, я считаю, а силовик у нас всего один
Last edited by psina; 18 hours ago
Приходи когда вас будет миллиард, тогда рассмотрим ваше предложения. Индийского форуме нету.
Невже Стім хоче прагне дискримінації 40-мільйонного європейського народу? Я так не думаю. Українці люблять цей сервіс, ми дуже сподіваємось, що український форум з‘явиться найближчим часом.
Нас затроллили, можно расходиться :aunope:
Originally posted by Swiftboy☆:
Приходи когда вас будет миллиард, тогда рассмотрим ваше предложения. Индийского форуме нету.
Так их больше чем украинцев
Originally posted by FoxUAG'UA:
підтримую, я маю право спілкуватися своєю мовою, я так само платю кошти як амереканці, німці, ка..пи
Так и на этом форуме у тебя прекрасно получается спілкуватися своєю мовою.
< >
Showing 1-15 of 200 comments
Per page: 1530 50