vac ban
dostałem bana VAC z nie wiadomej mi przyczyny
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Originally posted by XXXTENTACION ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥:
1 game ban on record | Info
1 day(s) since last ban

you have a gameban and if its for CS2 then its permanent. fyi this is a community only forum and not an appeal forum
a gdzie moge sie odwołać o bana vac

again you don't have a vacban. click on the info next to your gameban on your profile. if its for Valve game then its permanent and cannot be appealed
Last edited by JacquesPatat; 13 Jul @ 10:12am
Lufia 13 Jul @ 10:12am 
There's no one or anything you can turn to regarding the removal of the game ban. As already mentioned, such a game ban is permanent.
Furthermore, even support can't remove this ban.
Originally posted by XXXTENTACION ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥:

1 zarejestrowana blokada na grę | Informacje
Dni od ostatniej blokady: 1

???

VAC?

Nie.

Spójrz na swój profil. To się liczy. To, co jest napisane w grze, nie ma żadnego znaczenia.

Powody są wymienione poniżej. Koniecznie przeczytaj WSZYSTKO... nawet informacje zawarte w linkach. ISTNIEJE WIELE INNYCH POWODÓW POZA OSZUSTWAMI.

Blokady na grę Counter-Strike 2 są trwałe, nie podlegają dyskusji, a Pomoc techniczna Steam nie może ich zdjąć.

Dlaczego nakładane są blokady na grę?
W Counter-Strike 2 blokady na grę nakładane są na graczy, którzy próbują ominąć lub ingerować w systemy gry, szkodząc w ten sposób innym graczom.

Przykłady szkodliwych zachowań: <<<<<------
oszukiwanie;
manipulacja rangą poprzez celowe przegrywanie meczów lub nieuczciwe zwiększanie swojej rangi lub klasyfikacji Counter-Strike;
korzystanie z botów i/lub innych zautomatyzowanych sposobów gry;
celowa ingerencja w normalne działanie serwerów gier lub przeszkadzanie innym graczom.

Blokady na grę z powodu któregokolwiek z powyższych zachowań nie są zdejmowane przez Pomoc techniczną Steam.

Czy mogę się odwołać od mojej blokady na grę?
Nie. Nie można odwołać się od blokady na grę i nie mogą one zostać zdjęte z konta.

https://steamhost.cn/help_steampowered_com/pl/faqs/view/4E54-0B96-D0A4-1557
https://steamhost.cn/help_steampowered_com/pl/faqs/view/46DB-4CEC-F7E9-49E5

?
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Per page: 1530 50