STEAM GROUP
CSGO Polskie MIXY CSGOPLMIXY
STEAM GROUP
CSGO Polskie MIXY CSGOPLMIXY
12
IN-GAME
163
Founded
17 October, 2014
Language
Polish
JayOne 5 Dec, 2015 @ 7:12am
Wspólne granie / Team
Witam. Poszukuję ludzi do regularnej wspólnej gry rankedów w CS GO. W grę wchodzą zazwyczaj tylko dni piątek-niedziela, czasami będą wyjątki. Wymagania jakie stawiam:
- Ranga - minimum DMG (Szeryf);
- Gra na słuchawkach i z mikrofonem;
- Brak problemów sprzętowych typu niskie FPSy, duże pingi, etc.;
- Życzliwość, spokojnie i opanowane granie w grupie;
- Poczucie humoru mile widziane :D;
- Niepoddawanie się mimo wszystkich złych zdarzeń, chęć do dalszego rozwoju skilla;
- Ogromna wytrwałość w dążeniu do celu.
Możliwe, że nie wypisałem wszystkiego, więc jeśli mi nie spodoba się gra z tobą to zwyczajnie więcej nie będziemy grać - od tego w końcu jest okres próbny.
Dodam, że poszukuję również ludzi od gry na Faceit i innych ligach, w niedalekiej przyszłości zapewne ESEA. Osoby te musiałyby się zobowiązać na dołączenie do teamu (klanu) i na regularne treningi. Team już liczy kilka osób i poszukuje godnych kandydatów na stworzenie ostatecznego teamu stałej 5, których członkowie (jeśli dobrze pójdzie) zostaną wyłonieni do końca tego miesiąca. Od nowego roku mamy zamiar wziąć się na poważnie za naszą grę, bowiem mamy na oku kilka turniejów, w których chcielibyśmy wziąć udział na poważnie. Tu również wchodzi okres próbny. Na razie to wszystko. Pozdrawiam serdecznie, zainteresowanych do dołączenia do grupy osób grających bądź drużyny proszę o wysłanie zaproszenia na Steam i napisanie:
https://steamhost.cn/steamcommunity_com/id/vR_PL/
< >
Showing 1-1 of 1 comments
Sayded 19 Dec, 2015 @ 8:15am 
dodalem cie napisz do mnie
< >
Showing 1-1 of 1 comments
Per page: 1530 50