Garry's Mod

Garry's Mod

Nuke Pack 4
Help me please
i just get an error message maybe someone can help me

[ERROR] addons/nuke pack 4/lua/weapons/weapon_nukestrike/cl_init.lua:5: attempt to call method 'SetMaterialInt' (a nil value) 1. unknown - addons/nuke pack 4/lua/weapons/weapon_nukestrike/cl_init.lua:5 run on client run on client [ERROR] addons/nuke pack 4/lua/entities/mario_sent_atomic_bomb/shared.lua:6: unfinished string near '"RayFanMan(RayFan9876)' 1. unknown - addons/nuke pack 4/lua/entities/mario_sent_atomic_bomb/shared.lua:0 [ERROR] addons/nuke pack 4/lua/entities/mk-82-fragile_sent_atomic_bomb/shared.lua:6: unfinished string near '"RayFanMan(RayFan9876)' 1. unknown - addons/nuke pack 4/lua/entities/mk-82-fragile_sent_atomic_bomb/shared.lua:0 [ERROR] addons/nuke pack 4/lua/entities/sent_nuke_detpack/cl_init.lua:8: attempt to call method 'SetMaterialInt' (a nil value) 1. unknown - addons/nuke pack 4/lua/entities/sent_nuke_detpack/cl_init.lua:8 [ERROR] addons/nuke pack 4/lua/effects/effect_explosion_scaleable/init.lua:8: attempt to call method 'SetMaterialInt' (a nil value) 1. unknown - addons/nuke pack 4/lua/effects/effect_explosion_scaleable/init.lua:8 [ERROR] addons/nuke pack 4/lua/effects/nuke_effect_air/init.lua:12: attempt to call method 'SetMaterialInt' (a nil value) 1. unknown - addons/nuke pack 4/lua/effects/nuke_effect_air/init.lua:12 [ERROR] addons/nuke pack 4/lua/effects/nuke_effect_ground/init.lua:3: attempt to call method 'SetMaterialInt' (a nil value) 1. unknown - addons/nuke pack 4/lua/effects/nuke_effect_ground/init.lua:3
< >
Showing 1-6 of 6 comments
Krümelmonster 17 Feb, 2014 @ 8:19am 
thanks for that awsome help -.-
binber 12 Apr, 2014 @ 8:36pm 
I think you have too much addons.
binber 12 Apr, 2014 @ 8:37pm 
I only had those errors when I had too many addons.
Krümelmonster 14 Apr, 2014 @ 8:57am 
the problem is it just didnt worked out at first .... it was the first one ive used

i think its an meterial error because of that line:

[ERROR] addons/nuke pack 4/lua/weapons/weapon_nukestrike/cl_init.lua:5: attempt to call method 'SetMaterialInt' (a nil value)
1. unknown - addons/nuke pack 4/lua/weapons/weapon_nukestrike/cl_init.lua:5
Papyrina Sakuria 19 Aug, 2017 @ 8:52am 
HOW BIG IS THE BLOW ?
Papyrina Sakuria 19 Aug, 2017 @ 8:52am 
just worried ;-;
< >
Showing 1-6 of 6 comments
Per page: 1530 50