Sid Meier's Civilization V

Sid Meier's Civilization V

Czechoslovakia
Alikalix  [developer] 18 Mar, 2014 @ 7:27am
Nové schopnosti?/New abilities?
Co byste rádi uviděli v módu Československo? Jakou schopnost by mělo mít, jaké jednotky popřípadě budovy?
< >
Showing 1-4 of 4 comments
ZeroSkill18 30 Mar, 2014 @ 10:01am 
Dobrý deň podľa mňa by ste tam mohli pridať najpopularnejšie historické pamiatky ako napr. Bratislavký hrad,Pražský hrad (ako Wonders) a Tatry (ako Natural Wonder) a poprípade aj vaše a predom sa ospravedlňujem za neznalosť Českých krás. Jednotky napríklad Československé légie/Partizáni (vačšia sila na hornatých miestach). Potom čo ma napadne Vám napíšem...
Dúfam že som Vám pomohol.
Last edited by ZeroSkill18; 30 Mar, 2014 @ 10:03am
MarekWinnin 31 Mar, 2015 @ 8:07am 
ako specialnu jednotku by som dal ceskoslovenske legie- nahradzovali by great war infantry a specialnu schopsnot by mohli mat napriklad, ze by sa za nich neplatila udrzba, kedze to boli dobrovolnicke legie

ako specialnu budovu by som dal pivovar- nahradzoval by napriklad windmill a pridaval by napriklad happines a income, alebo aj tourism

specialna schopnost na ceskoslovensko mi sedi kulturna- mohlo by napriklad dostavat kulturu z pastures, mountains a hrady by zvysovali tourism po objaveni archeology
Ungrim Ironfist 14 May, 2015 @ 4:37am 
O Slovenske kulture a pamatkach vim bohuzel skoro nula a ty ceske taky nemam uplne na haku ale co takhle starsi jendotky? Husiti mozna? Meli by vyhodu proti pokrocilejsim statum, podobne jako Etiopie kdyz ma nekdo vice mest nez oni. Taverna je skvely napad a docela to sedi na ty nase pekne stereotypy =D a rozhodne kdyz muzou byt olivy a podobne jako extra luxus tak by se mel udelat chmel a pivovar =]
Ket  [developer] 16 Jan, 2016 @ 10:12am 
@Хонейдев_Ск, o Český(Československých) Legionářích už bylo řeči, hlavně je teď důležíté dostat ze mě ty 3D modely.
@MarekWinnin, Možná by to ukazovalo podobu CSSR hodně :D .
@Zee Russian Samurai, po případě při Ancient ére, je moc věcí co dát jako standalone jednotky.
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Per page: 1530 50