Arma 3
Turkish Force Mod V0.7.1
AYDIN  [developer] 10 Aug, 2019 @ 9:02am
Turkish Force Mod Öneri
:staticshield: Bu sayfamızdan mod içinde istediklerinizi, eksik gördüklerinizi yazarak bize destek olabilirsiniz. :staticshield:
Last edited by AYDIN; 10 Aug, 2019 @ 9:02am
< >
Showing 1-15 of 28 comments
76561198809454011 10 Aug, 2019 @ 1:16pm 
Allah Rızası İçin Düzgün Bi Okk Yada KKK Miğferi Yapsaniz Rica Etsem
Last edited by Tayfun Durmaz; 10 Aug, 2019 @ 1:16pm
AYDIN  [developer] 10 Aug, 2019 @ 1:29pm 
Originally posted by Tayfun Durmaz:
Allah Rızası İçin Düzgün Bi Okk Yada KKK Miğferi Yapsaniz Rica Etsem

Merhaba Özel Kuvvetler Opscore denilen miğferi kullanmakta ve oyunda bulunmakta keza diğer piyade birimlerininde.
Last edited by AYDIN; 10 Aug, 2019 @ 1:30pm
Choller 13 Aug, 2019 @ 4:15am 
Deniz Kuvvetleri tören için siyah üniformlara kol rütbesi eklense güzel olur
{LINK REMOVED} artı olarak KKK üniforması koyu yeşil yapılırsa daha gerçekçi olur bence {LINK REMOVED} teşekkür ederim
AYDIN  [developer] 13 Aug, 2019 @ 5:58am 
Originally posted by C h o l l e r |APÖHŞM|:
Deniz Kuvvetleri tören için siyah üniformlara kol rütbesi eklense güzel olur
{LINK REMOVED} artı olarak KKK üniforması koyu yeşil yapılırsa daha gerçekçi olur bence {LINK REMOVED} teşekkür ederim

İlerleyen Güncellemelerde Deniz Kuvvetlerinin Tören Kışlık Üniforması ve Donanmanın Yazlık Üniforması Eklenecek, KKK Üniforması İçin Elimde Bitek Bu Kamuflajı Buldum Ama Biraz Daha Renk Ayarları İle Oynamayı Deniyerek Bakacağım Olumlu Sonuç Alırsam Olabilir. Yorumun İçin Teşekkürler.
Melih.#57Alay 16 Nov, 2019 @ 11:45pm 
Kış kıyafetleri kesinlikle gelmeli gelirse super olur
Melih.#57Alay 16 Nov, 2019 @ 11:47pm 
Bide general kiyafetleride gelsin
AYDIN  [developer] 17 Nov, 2019 @ 12:22am 
Originally posted by #GölgeBey2:
Kış kıyafetleri kesinlikle gelmeli gelirse super olur

Not olarak alınmıştır.
AYDIN  [developer] 17 Nov, 2019 @ 12:23am 
Originally posted by #GölgeBey2:
Bide general kiyafetleride gelsin

General kıyafetleri planlarımızda yok ilerde olabilir.
Dawse 18 Nov, 2019 @ 2:19am 
Jöak ve Pöh ile ilgili kıyafet yok eklerseniz süper olur
Last edited by Dawse; 18 Nov, 2019 @ 2:22am
PENCHE 27 Jan, 2020 @ 10:04am 
Ace güncellenmesi ile ekipmanlarıda çok almak zorunda kalıyoruz. Yelek ve kıyafetlerde kapasite artırılmalı.
nocontextephe 29 Feb, 2020 @ 9:26am 
ÖKK KAMUFLAJI ÇOK FAZLA KOYU BİR TIK RENGİ AÇILMALI VE YENİ PİYADE KOMANDO KAMUFLAJI EKLENMELİ.
Crunkz 5 May, 2020 @ 1:26am 
Aydın Bey öncelikle ellerinize sağlık çok güzel mod TMT birleştirince editor süper oluyo sizden bi ricam olcak biraz güncelleme gelmiş ama EGM biraz daha geliştirilme imkanınız varsa gercekten süper olur birkaç örnek verebilirsek çevikkuvvet kaskı uniforma yoksa uniforma tem gelebilir yelekleri gözden geçirdim T.E.M yoktu akla gelebilcekleri yazdım EGM ağırlıklı olursa sevinirim Kolay Gelsin 👍🏼

🚨İstanbul (Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, (hepsi) İlçe Emniyet Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü)

🚨Yalova (İstihbarat Şube Müdürlüğü) ve

🚨 Bursa İl Emniyet Müdürlüğü

Selam olsun !!!
Last edited by Crunkz; 5 May, 2020 @ 1:49am
AYDIN  [developer] 5 May, 2020 @ 4:43am 
Originally posted by Crunkz:
Aydın Bey öncelikle ellerinize sağlık çok güzel mod TMT birleştirince editor süper oluyo sizden bi ricam olcak biraz güncelleme gelmiş ama EGM biraz daha geliştirilme imkanınız varsa gercekten süper olur birkaç örnek verebilirsek çevikkuvvet kaskı uniforma yoksa uniforma tem gelebilir yelekleri gözden geçirdim T.E.M yoktu akla gelebilcekleri yazdım EGM ağırlıklı olursa sevinirim Kolay Gelsin 👍🏼

🚨İstanbul (Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, (hepsi) İlçe Emniyet Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü)

🚨Yalova (İstihbarat Şube Müdürlüğü) ve

🚨 Bursa İl Emniyet Müdürlüğü

Selam olsun !!!

Teşekkürler. İlerleyen Güncellemelerde Olabilir.
dundarinanc98 28 Sep, 2020 @ 7:42am 
Öncelikle modunuzu çok takdir ediyorum,Tem operasyon timleri eklenebilir,onun dışında eski Pöh ve Tsk kamuflajları hatta Kıbrıs harekatı sırasında giyilen duckhunter kamuflajları eklenebilir diye düşünüyorum,ayrıca eski ve yeni kamuflajlar tek bir kıyafette bir arada olabilir diye düşündüm(üst woodland-alt yeni kamuflaj veya tam tersi vs).Son olarakta eğer imkanlarınız dahilindeyse silahlar retexture değilde rhs grip ve magazine sistemi ile uyumlu olarak kendi modelleriniz olsa daha iyi olur diye düşündüm,kolay gelsin
< >
Showing 1-15 of 28 comments
Per page: 1530 50