Europa Universalis IV

Europa Universalis IV

Flag - Polish-Lithuanian Commonwealth
Name of the State
Hey guys! Thanls for focusing on poland in yer mod. I'd like to have one little feature integrated, for historical correctness: Take this ♥♥♥♥♥♥♥ name "Commonwealth" away and replace it by the historically correct "Rzeczpospolita" or "Królewstwo Polsko-Litewskie". Thanks (:
< >
Showing 1-7 of 7 comments
v i i l k a s 1 Jun, 2017 @ 2:23pm 
lol
"Rzeczpospolita" = Commonwealth Bracie :^) i jeśli już to Rzeczpospolita Obojga (lub trojga jeśli ktoś woli) Narodów.
Last edited by Mitannian God-Emperor; 27 Sep, 2017 @ 2:23pm
Templier_Le_Chesnay 29 Sep, 2017 @ 11:35am 
@yunnan clique Tak jest! :3
Originally posted by Meowseph:
<3 dzięki, nie wierzę że można aż tak... się pomylić? nie wiem jak nazwać wypowiedź tego pokroju... równie dobrze mogli by niemcy nazwać DEUSCHTLAND itd.

a od czego mamy spoleszczenia, język angielski? gdyby każda nacja miała nazywać się w tej grze, w swoim ojczystym języku.... za dużo roboty, było by to irytujące i bezcelowe.

no ale spoko, rozumiem że z jakiegoś powodu się wkurwiłeś ale nie wiem z jakiego, życzę miłęj nocy i żeby żaden lewak cię nie wydymał :P
Last edited by Mitannian God-Emperor; 18 Oct, 2017 @ 12:34pm
Templier_Le_Chesnay 19 Oct, 2017 @ 12:24pm 
Originally posted by Rumun Wy-DmuChany:
<3 dzięki, nie wierzę że można aż tak... się pomylić? nie wiem jak nazwać wypowiedź tego pokroju... równie dobrze mogli by niemcy nazwać DEUSCHTLAND itd.

a od czego mamy spoleszczenia, język angielski? gdyby każda nacja miała nazywać się w tej grze, w swoim ojczystym języku.... za dużo roboty, było by to irytujące i bezcelowe.

no ale spoko, rozumiem że z jakiegoś powodu się wkurwiłeś ale nie wiem z jakiego, życzę miłęj nocy i żeby żaden lewak cię nie wydymał :P

Nawet istnieje mod ktory robi dokladnie to. Wszystkie miasta i prowincii nazwane w mowie albo dialekcie tego kraju... gralem jedna partje, ale wkurwilem sie na tym bawarskim niemieckim :D :D

Nawet istnieje mod ktory robi dokladnie to. Wszystkie miasta i prowincii nazwane w mowie albo dialekcie tego kraju... gralem jedna partje, ale wkurwilem sie na tym bawarskim niemieckim :D :D
a chiny? japonia? azja płd-wsch... boże... albo AFRYKA I ARABIA

a chiny? japonia? azja płd-wsch... boże... albo AFRYKA I ARABIA

Hahah dokladnie :D
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Per page: 1530 50