Mount & Blade: Warband

Mount & Blade: Warband

Calradgyr
necatibey 6 Apr, 2020 @ 3:41am
Öneriler
Modun içeriği hoşuma gitti fakat bir kaç önerim olacak.
1. Dorak askerlerinin ücretleri pahalı ve envanter değişimi için istenilen materyallere ulaşmakta zor (özellikle ben oyunda 15 tane demir bulana kadar 70 gün geçirdim). Bu durumda da Dorak askerleri kullanışsız oluyor ve oynanışa bir katkısı olmuyor.
2. Haritaları ele geçirip tamamlamak bir kaç kanunsuz grupta (tundura haydutları, çöl haydutları, dağ haydutları) çok güç. Sebebi de haritada az sayıda çıkmaları veya çevresindeki lonca askerlerinin onları avlamasından oyuncuya haydut kalmaması gibi geliyor bana.
3. Bunlarla beraber eğer oyunu tamamen hilesiz oynuyorsak oyunu bitirmek, en azından taca ulaşmak haftalar alır. Keza bu zaman diliminde de taca ulaşmak için sadece haydut kovalamak zorundayız ki bir yerden sonra sıkıcı oluyor.
4. Doraklara asker ağacı eklenip, bu oyuncu tarafından customize edilebilir.

Bence bunlar göze alınıp bir toparlama yapılırsa mod tadından yenmez. Hikayeye farklı eklemelerde yapılabilir, belki middle game de vardır bilmiyorum ben daha tacı alamadım. Oyunda ilerledikçe önerilerimi ve eksikleri yazmaya devam edeceğim. Başarılar dilerim...
Last edited by necatibey; 6 Apr, 2020 @ 3:47am
< >
Showing 1-2 of 2 comments
necatibey 6 Apr, 2020 @ 7:34am 
2 hata gözüme çarptı. Birincisi kale savaşlarında komut paneli (backspace) açılmıyor. İkincisi ise meydan savaşlarında atlı askerlerim atları öldüğü zaman beni takip etmeye başlıyorlar. Sebebini anlamadım.
buz  [developer] 6 Apr, 2020 @ 9:34am 
teşekkür ederim necatibey. önerilerini ve hata raporlarını takip edeceğim.
< >
Showing 1-2 of 2 comments
Per page: 1530 50