Install Steam
login
|
language
简体中文 (Simplified Chinese)
繁體中文 (Traditional Chinese)
日本語 (Japanese)
한국어 (Korean)
ไทย (Thai)
Български (Bulgarian)
Čeština (Czech)
Dansk (Danish)
Deutsch (German)
Español - España (Spanish - Spain)
Español - Latinoamérica (Spanish - Latin America)
Ελληνικά (Greek)
Français (French)
Italiano (Italian)
Bahasa Indonesia (Indonesian)
Magyar (Hungarian)
Nederlands (Dutch)
Norsk (Norwegian)
Polski (Polish)
Português (Portuguese - Portugal)
Português - Brasil (Portuguese - Brazil)
Română (Romanian)
Русский (Russian)
Suomi (Finnish)
Svenska (Swedish)
Türkçe (Turkish)
Tiếng Việt (Vietnamese)
Українська (Ukrainian)
Report a translation problem
büyük hatalar varsa çözelim sonra steam'e de gelir.
İlk olarak modun ismi bende farklı bir beklenti uyandırdı, Evlat 1 modunun devamı gibi bir şeyler bekliyordum ama sanki herhangi bir bağlantısı olmayan bağımsız bir senaryo gibi. Eğer devam niteliğindeyse giriş hikayesi bağlayıcı değil, ama muhtemelen bu senaryo bir devam hikayesi değil eğer böyleyse mod başlığı farklı bir şey olabilir. Tabi hikayenin bir kısmında falcı "sen şövalyenin oğlusun" gibi bir şeyler söylüyordu, yani hikayenin devamında farklı bir baba-oğul ilişkisi varsa bir şey diyemem. Yine de Evlat 2 deyince Evlat 1 efsanesine bir bağlantı olaydı diye geçirmeden edemiyorum içimden.
Diğer mesele şu ki 15-20 tane mücevher topladım, karaborsacıya gittim ve 5'er 5'er 3-4 kere mücevher verdim, ama sadece 1 tane hazine görevi geldi. Harita denilince ben envantere bir şey gelecek sandım o yüzden biriktirip topluca bulmaya giderim diyordum. Yani bu bir sorun olarak görünüyor şu an, düzeltmek için; aynı anda birden fazla hazine görevi alınabilmeli ya da birini bitirmeden diğerinin mücevheri alınmamalı.
Başka bir durum da şöyle, Görevi yaparken aklıma lordlara kralın yerini sormak geldi, sorduğumda her zamanki gibi bana haritada bir yer tarif ettiler, gidip bakmadım ama muhtemelen kral savaş meydanında normal olarak geziniyor. Çünkü senaryoda görüştüğüm diğer npc'ler de her zamanki gibi hanlarda bana katılmaya çalışıyorlar. Galiba henüz hikayeyi tamamlamadığından dolayı kralların ya da diğer npc'lerin normal davranışlarına henüz müdahale etmedin.
Sonuç olarak eline sağlık, yine harika bir iş olacağa benziyor, yukarıda bahsettiğim şeyler eminim senin de zaten farkında olduğun ve geliştirme aşamasında göz ardı edilebilecek şeyler, bu da demek ki aslında söylenecek söz yok, modun tamamlanmasını dört gözle bekliyor olacağım...