Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

Europe in Flames AGORA
Almanya Aşırı OP
almanyayı nerfleyin aq bune adam 300 civ oldu almanyayla 38 de sikerim böle işi alah yapmışınız
< >
Showing 1-15 of 15 comments
inevitable 4 Apr, 2022 @ 3:37am 
amerikan düşmanı bunlar amerikanın tüm focus tree lerini 31 güne düşürseler bari en azından. bir grup faşist bunlar :D
SLAINE  [developer] 7 Apr, 2022 @ 8:43am 
Originally posted by inevitable:
amerikan düşmanı bunlar amerikanın tüm focus tree lerini 31 güne düşürseler bari en azından. bir grup faşist bunlar :D
bruh abd 900 fabrika çıkıyor 1941 de abd mi zayıf abd öğren bence biraz
inevitable 8 Apr, 2022 @ 10:20am 
hangi focuslarla oluyoruz söyleyebilir misiniz mete bey sorun olmazsa?
Originally posted by SLAINE:
Originally posted by inevitable:
bruh abd 900 fabrika çıkıyor 1941 de abd mi zayıf abd öğren bence biraz
ayn kardeşim 300 civ havadan geldi ztn reis bak oyunda 38 de alman 400 fabrika oluyor sence bu adilmi
inevitable 9 Apr, 2022 @ 3:03am 
Mete sen himmler yoluna pek bakmamışsın ya anlaşılan yani şöyle söyliyim sana bi 2 kişi girin, arkadaşın almanla himmler gitsin alman daha çeki almadan sadece avustur ve macarı alınca bile seni geçiyor. kaldıki alman üzerine gidiyor polonyanın tamamını coreluyor (direk himmlerin focusunda var) sonra frankish kuruyor falan yani bak amerikanın almanı geçebilmesinin tek 1 yolu var ( bu arada dediklerime inanmıyorsan girip deneriz bile o kadar iddialıyım çünkü 100 sefer denedik hatta sana abd de gittiğim focusları bile yazim 37 de giant wakes yapıyom zaten o şekilde bile yetişemiyorum ) amerikanın almanı geçebilmesinin tek yolu focusları 31 gün olacak ve şu faşist yoldaki war powers act focusu için faşist olma zorunluluğu olmayacak bu arada tekrar tekrar diyorum istersen gel deneyelim kim geçiyor bakalım yani. kendi yaptığınız mod arada bi girin bakın yav hangi ülke kaç fabrika oluyor diye evet abd 900 fabrika oluyor ama o sırada alman 1500 lere dayanıyor aşırı dengeli maşaallah
inevitable 9 Apr, 2022 @ 3:04am 
ayrıca himmler yolunda -%58 consumer good olmasıda aşırı süper olmuş
inevitable 9 Apr, 2022 @ 3:09am 
Bakın bence her mesela 15 günde 1 gidin yayın açarak bi multi girin bakalım kaç yılında kim kaç fabrika oluyor böyle yaparsanız hiç sorun çıkmaz mesela ABD ile 41 de normalde 900 değil 1100 fabrika olabiliyorsun ama almana yine yetişmiyor. ben ABD oynuyom diye böyle desemde asıl oyunda saçma güçte olan alman şuan yani diğer ülkelere buff değil almana nerf lazım mesela steel baronsda bitince %55 consumer good veriyor :D himmler -%58 consumer good oluyor abi himmler üzerine birde ordaki construction speed bufflarını alıyor resmen hitler yolu neyse dicem ama himmler yolundaki o consumer good focuslarının kaldırılması lazım ve o steel baronların dahada nerflenmesi lazım yada steel baronların farklı varyantlarını tüm ülkelere getirin
Detective 10 Apr, 2022 @ 1:28am 
bir türk modunun değişmez özelliği axis bufflanır allies nerf yer
inevitable 10 Apr, 2022 @ 12:02pm 
yok la son güncellemede şaşırttılar beni :D himmler yolunun bu kadar güçlü olduğunu heralde demesek farketmiceklerdi ama cidden alman eskisine kıyasla güzel nerf yedi ve sovyeti bufflayarak birazcık düzeldi bence ama sonradan tekrar almana 50 tane buff getirirler illaki :D
inevitable 10 Apr, 2022 @ 12:03pm 
ben şahsen şuanki haline çok fazla laf etmem güzel bence, ama bakalım alman kaç gün böyle kalıcak 2 gün sonra tekrar eski bufflarını getirirlerse bişe değişmez yani
inevitable 10 Apr, 2022 @ 12:05pm 
himmlerin o nerflenmemiş hali hitler in 1.5 katı daha güçlü oluyordu ya aşırı bozuk oluyordu tek başına allies + comintern vs si atacak kadar saçma güçteydi ilk -%58 consumer good u gördüğümde ben oyun buga girdi yada update hatası falan var zannettim yani :D
Detective 21 Jun, 2022 @ 2:46pm 
iyi mi şu an
inevitable 7 Jul, 2022 @ 1:18pm 
Şuanlık daha dengeli 3 ay önceki haline göre ama agora bu sağı solu belli olmaz. Amerika'nın moddaki haline acıyorum bir de discordda ABD ye rework diyen millete önceliği yok diyorlar. Yemen rework öncelikli, suudi arabistan rework öncelikli ama ABD rework önceliksiz. Yani böyle moda ben bir şey demiyorum. Moddaki RP kuralları bi farklı ABD için olan kurallara bakınca sanki RP değil Hist oynuyon gibi oluyor aynı a**. :D
MrFade 18 Oct, 2022 @ 8:46am 
Almanya'nın 18.10.22 Tarihinde bile hâlâ aşırı olmasa da O.P. olduğunu düşünüyorum, 39'da Fransa+Polonya+kendisi 450 fabrika olduğunu şahitlik ettim.
Originally posted by Mr.Fade:
Almanya'nın 18.10.22 Tarihinde bile hâlâ aşırı olmasa da O.P. olduğunu düşünüyorum, 39'da Fransa+Polonya+kendisi 450 fabrika olduğunu şahitlik ettim.
şimdide alliesi debuffladılar zaten zar zor alman bufflarına karşı koyuyoruz aq
Last edited by Wɪɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ; 18 Oct, 2022 @ 9:20am
< >
Showing 1-15 of 15 comments
Per page: 1530 50