Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

Europe in Flames AGORA
SLAINE  [developer] 15 Jan, 2022 @ 7:35am
suggestion/complaint
You can send us your suggestions and complaints.
Thank you for your interest
Last edited by SLAINE; 19 Jan, 2022 @ 6:47am
< >
Showing 1-15 of 52 comments
yuxes1 15 Jan, 2022 @ 9:05am 
bu moda türkçe dil desteğininde gelmesini benim gibi isteyen bir çok arkadaş vardır ki gelirse oynayanların sayısının daha da artacağını düşünüyorum
Hacı-Wan Kenobi 16 Jan, 2022 @ 3:17am 
italya decision kısmında annex albania gibi seçenekler varya Yugoslav hariç çalışıyor. Süre bitiminde yugoslava savaş açılmadı.
Hacı-Wan Kenobi 16 Jan, 2022 @ 3:30am 
bir de convoy üretirken 10 dockyardlık yer gözüküyor ama 15 dockyard atayabliyosun
SLAINE  [developer] 16 Jan, 2022 @ 3:41am 
Originally posted by Armless Muffin:
bir de convoy üretirken 10 dockyardlık yer gözüküyor ama 15 dockyard atayabliyosun
Gemilerin dockyard limiti arttırıldı
Trakzade 16 Jan, 2022 @ 11:40am 
Daha Çok Serbest Bırakılabilir ülke gelse daha hoş olur bence. bu modla birlikte oynayan ve çakışmayan bir tane buldum https://steamhost.cn/steamcommunity_com/sharedfiles/filedetails/?id=2670862117
SLAINE  [developer] 16 Jan, 2022 @ 11:45am 
Originally posted by Bob Marley Faruk:
Daha Çok Serbest Bırakılabilir ülke gelse daha hoş olur bence. bu modla birlikte oynayan ve çakışmayan bir tane buldum https://steamhost.cn/steamcommunity_com/sharedfiles/filedetails/?id=2670862117
artık serbest bıraktığınız ülkeler sadece askeri focus ağacı gidebiliyor fabrika kasma olayı kalktı :) ülke salmak artık pek bişey kazandırmaz size
Last edited by SLAINE; 16 Jan, 2022 @ 11:45am
Trakzade 16 Jan, 2022 @ 11:54pm 
Originally posted by SLAINE:
Originally posted by Bob Marley Faruk:
artık serbest bıraktığınız ülkeler sadece askeri focus ağacı gidebiliyor fabrika kasma olayı kalktı :) ülke salmak artık pek bişey kazandırmaz size
Fabrika Kasmak İçin değil. Sadece oynanabilir daha çok ülke olması açısından dedim. Boğazlarda cumhuriyet bile kurabiliyon . örneğin İngiliz Sovyet Fransız gelip Türkiye ye boğazları Puppet bir cumhuriyet yapması konusunda bir demand da bulunabilir. bu açıdan dedim
[S&M] Lucon 17 Jan, 2022 @ 8:52pm 
Arnavutluk için bir focus tree
Comrade Banana 18 Jan, 2022 @ 12:55am 
vanillada focus tree değişmiyor bunu düzeltme şansınız var mı acaba?
fingolfin 18 Jan, 2022 @ 1:07am 
abi vanillada focus tree değişmiyor düzeltilebilir mi
SLAINE  [developer] 18 Jan, 2022 @ 4:11am 
Originally posted by Comrade Banana:
vanillada focus tree değişmiyor bunu düzeltme şansınız var mı acaba?
Nasıl yani hangi ülkeden bahsediyorsun
SIENA 18 Jan, 2022 @ 7:39am 
azerbaycana yeni eklediğiniz focus gözükmüyor. focusu olmayan ulkelerdeki standart focusu gosteriyor
DrGazi 18 Jan, 2022 @ 8:19am 
Mod çokta kapsamlı bir mod değil şuanlık sadece türkiye ye özen gösterilmiş gibi
Major ülkelerin tamamının focus treesine el atmanız gerek ufak değişiklikler yapmışsınız japondur fransa italya gibi ama diğerlerinde bir şey yok adam akıllı ne zaman focus treeleri değiştirirsiniz ? Road to 56 focus treeleri güzeldi bence bırakmamalıydınız. (Bu benim görüşüm yanlış anlamayın pls )
SLAINE  [developer] 18 Jan, 2022 @ 9:31am 
Originally posted by HB | DrGâzi:
Mod çokta kapsamlı bir mod değil şuanlık sadece türkiye ye özen gösterilmiş gibi
Major ülkelerin tamamının focus treesine el atmanız gerek ufak değişiklikler yapmışsınız japondur fransa italya gibi ama diğerlerinde bir şey yok adam akıllı ne zaman focus treeleri değiştirirsiniz ? Road to 56 focus treeleri güzeldi bence bırakmamalıydınız. (Bu benim görüşüm yanlış anlamayın pls )
road to 56 ya geçiş yapmıycaz mod kapsamlı değil çünkü BETA sürümünde şuan ki focuslar çok hızlı şekilde geliyor zaten çıktığından beri tonla güncelleme geldi 4 günde 2 focus geldi farkında olmayabilirsin :) ve türkiye focus ağacı neredeyse ellenmedi i sovyet ağacına uğraşılan zamanın 10 da 1 i falan zaman harcandı geri dönüşünüz için teşekkürler ileride çoğu moddan daha kapsamlı bir mod olacak takipte kal :))
Last edited by SLAINE; 18 Jan, 2022 @ 9:31am
HistoryMan 18 Jan, 2022 @ 3:44pm 
This is a cool suggestion, You should make a anarchist path for the United Kingdom where Ulster Anarchists have their own focus and make the state into the Anarchist State of Britannia!
< >
Showing 1-15 of 52 comments
Per page: 1530 50