Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

Europe in Flames AGORA
CarryGillan 17 Oct, 2022 @ 6:08pm
Türkiye Atatürk focus yolunuda bug
focusları açmanın bir yolu var mı?

Eğer yoksa. seve ala ala gitmeyi bile denedim serum ilaç ameliyat seçeneklerinin hiç birinin birbirinden farkı yok. ilk tıklamanızda sonuç belli oluyor ve asla değiştiremiyorsunuz. imkansız olmuş, atatürkle oynamak için 10 kere oyuna yeniden başlamamak gerekir. yolun zor açılması mantığını anlayabilirim ama saatlerce uğraştırması çok saçma olmuş.
Last edited by CarryGillan; 18 Oct, 2022 @ 5:22pm
< >
Showing 1-10 of 10 comments
arda@ 18 Oct, 2022 @ 1:09pm 
aşırı haklısın bi hile mi eklerler fix mi atarlar düzeltilmesi lazım
CarryGillan 18 Oct, 2022 @ 5:20pm 
kesinlikle öyle açıklama da yazıyor.
açıklamada:

• Türkiye
- Türkiye atatürk ölümsüzlük yolu için oranlar -%25 ile +%25 arasında bir değer gelecek şekilde güncellendi. %50 şansı kaldırıldı.

yazıyor.

her tıkladığınızda +% puan gelme olasılığının 2 kat fazla olması gerekiyor ki atatürkle oynamak isteyen oynayabilsin, zaten çok da OP bir yol değil sadece atatürkle oynama hevesi alıcak oyuncular. +%puan gelme olasılığı artarsa, max +%25 yolu biraz uzatır ama 2 ay 2.5 ay gibi bir sürede tamamlanır gene. şu an ki haliyle olmamış. 2 gündür 13-14 kere denedim hiç birinde olmadı. saveleyerek gidilse dahi olmuyor cidden günlerdir deniyorum.

hayır çok zor yaptılar çünkü çok güçlü bir yol diyeceğim hiç alakası yok kimseye saldıramıyorsun ittifaklara katılamıyorsun. tam bir tarafsızlık yolu. 1942 lere onunla uğraşmak yerine ismet paşayla oynarım daha iyi. bayağı canımı sıktı 2 gündür moddan soğudum.
Last edited by CarryGillan; 18 Oct, 2022 @ 5:45pm
Celal Sengor 19 Oct, 2022 @ 12:53pm 
peki hem demokrat hem devletçi yoldan aynı andan nasıl gidiliyor?
CarryGillan 19 Oct, 2022 @ 2:28pm 
atatürk yolu işte o. atatürkü iyileştirince odak ağacı değişiyor. demokrasi ile ilgili odakları bufları da alabiliyoruz. yani devletçilik VS liberalizm ortan kalkıyor devletçilik VE liberalizm oluyor.
bu gün 16. defa denedim gene olmadı. gene olmadı.
Last edited by CarryGillan; 19 Oct, 2022 @ 2:29pm
arda@ 20 Oct, 2022 @ 11:19am 
olmuyo agalar boşuna denemeyin fix getirirler heralde
SAFFET 20 Oct, 2022 @ 2:38pm 
5. denememden sonra vazgeçtim maxmarine harbi ballı adamsın tekte açmıştı yolu keşke o videoda biraz kanser olaydında batuhana söyleseydin direk açtı adam
CarryGillan 21 Oct, 2022 @ 3:32am 
Originally posted by GÜLSERETONİN:
olmuyo agalar boşuna denemeyin fix getirirler heralde

her oyun yapılmasın diye zor yapmışlar hesapta, ama her oyunu geçtik 1 oyun bile yapamadık. bunu düzeltmek zor bir şey değil zaten düzeltmek istemeleri lazım.

Originally posted by Furko:
5. denememden sonra vazgeçtim maxmarine harbi ballı adamsın tekte açmıştı yolu keşke o videoda biraz kanser olaydında batuhana söyleseydin direk açtı adam

sen de şanslıymışsın 3-4 gündür kaç kere denedin sayamadım en son 30 'u geçti galiba (((:
Revo 22 Oct, 2022 @ 4:50am 
Bir yol eklediniz bırakın bizde oynayalım, çalışan bir insanım bir zevkim şu oyun onu da kaç gündür uğraş uğraş yapamıyorum bir tık kolaylaştırın bu nedir ya !
Baydigi 8 Nov, 2022 @ 10:09am 
Arkadaş bi yola girmek bu kadar mı zor olur. Perişan olduk kaçtır baştan başlıyoruz.Düzeltilmeli
Ayaz 12 Nov, 2022 @ 5:07am 
Kesinlikle ama kesinlikle fix gerekiyor. Save aldım 37de kaç defa denedim bi defa eksiye düştü mü bi daha geri yukarı çıkmıyor zaten. en son -118 miydi neydi en son sinirlendim kapattım oyunu. O kadar op bir yolda değil. Fix gerekiyor acilen.
< >
Showing 1-10 of 10 comments
Per page: 1530 50