Install Steam
login
|
language
简体中文 (Simplified Chinese)
繁體中文 (Traditional Chinese)
日本語 (Japanese)
한국어 (Korean)
ไทย (Thai)
Български (Bulgarian)
Čeština (Czech)
Dansk (Danish)
Deutsch (German)
Español - España (Spanish - Spain)
Español - Latinoamérica (Spanish - Latin America)
Ελληνικά (Greek)
Français (French)
Italiano (Italian)
Bahasa Indonesia (Indonesian)
Magyar (Hungarian)
Nederlands (Dutch)
Norsk (Norwegian)
Polski (Polish)
Português (Portuguese - Portugal)
Português - Brasil (Portuguese - Brazil)
Română (Romanian)
Русский (Russian)
Suomi (Finnish)
Svenska (Swedish)
Türkçe (Turkish)
Tiếng Việt (Vietnamese)
Українська (Ukrainian)
Report a translation problem
açıklamada:
• Türkiye
- Türkiye atatürk ölümsüzlük yolu için oranlar -%25 ile +%25 arasında bir değer gelecek şekilde güncellendi. %50 şansı kaldırıldı.
yazıyor.
her tıkladığınızda +% puan gelme olasılığının 2 kat fazla olması gerekiyor ki atatürkle oynamak isteyen oynayabilsin, zaten çok da OP bir yol değil sadece atatürkle oynama hevesi alıcak oyuncular. +%puan gelme olasılığı artarsa, max +%25 yolu biraz uzatır ama 2 ay 2.5 ay gibi bir sürede tamamlanır gene. şu an ki haliyle olmamış. 2 gündür 13-14 kere denedim hiç birinde olmadı. saveleyerek gidilse dahi olmuyor cidden günlerdir deniyorum.
hayır çok zor yaptılar çünkü çok güçlü bir yol diyeceğim hiç alakası yok kimseye saldıramıyorsun ittifaklara katılamıyorsun. tam bir tarafsızlık yolu. 1942 lere onunla uğraşmak yerine ismet paşayla oynarım daha iyi. bayağı canımı sıktı 2 gündür moddan soğudum.
bu gün 16. defa denedim gene olmadı. gene olmadı.
her oyun yapılmasın diye zor yapmışlar hesapta, ama her oyunu geçtik 1 oyun bile yapamadık. bunu düzeltmek zor bir şey değil zaten düzeltmek istemeleri lazım.
sen de şanslıymışsın 3-4 gündür kaç kere denedin sayamadım en son 30 'u geçti galiba (((: