Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

Better Turkey+
Count Merc_  [developer] 28 Aug, 2022 @ 4:29pm
Bugs
Bugları burdan yada Dc serverinizdeki bug kısmına yazarak bize iletebilirsiniz / You can send the bugs to us by writing them here or in the bug section on your DC server.
< >
Showing 1-15 of 49 comments
maree_50 7 Sep, 2022 @ 10:01am 
Önce montrö, fully integrate the iş bank yollarını gittim.
bunlar bittikten sonra ekonomi yollarına yöneldim.
1937 yılında atatürkün öldüğünün eventi geldi, 1939'a kadar oynadım atatürk hala iktidardaydı ve atatürkün öldüğünde gidilebilecek focuslar gidilmiyordu.
kullandığım modlar birkaç radyo modu ve state transfer tooldan ibaret.
Crowjoy 12 Sep, 2022 @ 4:13pm 
bu ordu focuslarındaki havacılık ve gemicilik yolları da askeri yollar da aynı buffları veriyor disorganized armed forces'a. onun yerine hava okulunu gidip havacılık debufflarını kaldırıp birinci cihan harbi yolundan gidince piyade debufflarını kaldırsak gibi daha parçalansa biraz daha challenge sağlar gibi
Crowjoy 12 Sep, 2022 @ 4:13pm 
bi de lütfen şu bogazi tugayi'nı jandarma tümeni diye değiştirebilir miyiz, basit bir sistemi vardı onu yapmanın sanki
Count Merc_  [developer] 12 Sep, 2022 @ 5:11pm 
Burası bug yeri istek yeri deyil
Crowjoy 13 Sep, 2022 @ 8:05am 
bu ordu focuslarındaki havacılık ve gemicilik yolları da askeri yollar da aynı buffları veriyor disorganized armed forces'a.

bug olan kısım bu o zaman :D
Count Merc_  [developer] 13 Sep, 2022 @ 3:28pm 
Bilerek yapıldı
AtlasTheHun_ 12 Nov, 2022 @ 2:50pm 
Selçuklu gittiğimde adnan menderes hala kontrolde oluyor
cagatay 12 Nov, 2022 @ 8:34pm 
Önce Montrö Antlaşmasına sonra İşbank focusuna gidip ekonomi focuslarına yöneldim. Amacım Atatürk yolundan oynamaktı. Yıl 1938 11 Ekim olana kadar atatürkü hayatta tuttum ama Returning From the Dead focusuna gidemiyorum," Current Country Leader: Mustafa Kemal Atatürk ×" diyor ama atatürk hayatta ve ülkenin başında
Count Merc_  [developer] 15 Nov, 2022 @ 7:20am 
@cagatay ondan değil İşbank focusuna değilde etaizim gittmen gerekiyordu
Oyun açılmadan crash hatası veriyor. Modu oynayamıyorum.
KTK 25 Nov, 2022 @ 11:16am 
Çağaty’ın dediği sorunu ben de yaşadım tahmin ettim devletçiliğe gidileceğini ama içerikte bu yok, sol tarafa koyulup devletçiliğe gitmemiz gerektiğini düşünemedim. O kısma bir uyarı koysanız iyi olur.
Alex n' Italy 26 Nov, 2022 @ 1:51am 
It seems that due to map definition changes, the mod is not compatible with Forgotten Nations
would it be possible to fix that? or do a compatible patch
Chauws 21 Dec, 2022 @ 6:04pm 
"Integrate İş Bank" yolunun hemen altında ki "Buy Countrie" dünyada ki her STATE'e 1 infrastructure ekliyor.

Ayrıca Countrie değil Country olması lazım. Countrie Orta İngilizce'den.
BALYOZ BARIŞ 17 Jan, 2023 @ 3:59am 
Osmanlı iç savaşını bitirdim ve red sultan gittim ülkenin ismi hala provisionary state of anatolia ve bayrak normal türkiyenin kominist bayrağıydı ve federasyon yolundada aynı şey vardı sanırım(sadece better turkey modu açıktı)
Last edited by BALYOZ BARIŞ; 17 Jan, 2023 @ 4:01am
Count Merc_  [developer] 17 Jan, 2023 @ 7:58am 
Originally posted by Efe.:
Osmanlı iç savaşını bitirdim ve red sultan gittim ülkenin ismi hala provisionary state of anatolia ve bayrak normal türkiyenin kominist bayrağıydı ve federasyon yolundada aynı şey vardı sanırım(sadece better turkey modu açıktı)
Tamamdır ilgileniyoruz
< >
Showing 1-15 of 49 comments
Per page: 1530 50