Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

Better Turkey+
 This topic has been pinned, so it's probably important
TsEragon  [developer] 8 Sep, 2022 @ 8:14am
Cahille Sohbeti Kestim...
Önümüzde mod ile alakalı baya ciddi duyar kasıp boş atan bir tayfa var. Öncelikli olarak ben şunu belirteyim, bu modu oynamaya biz sizleri zorlamıyoruz. Modun içinde bulunan etmenler yani odaklar, tarihi ve alternatif olaylar sizleri rahatsız ediyorsa oynamazsınız ve abonelikten çıkarsınız (Bu durumda bizim kaybımız 0) . Bunları da geçtim konu olan belli başlı 2-3 odağa gelelim. Konu olan odaklardan bazıları belirli bir etnikeye karşı yapılan duyar çalışması ve diğer bir konu ise Atatürk devri din. Ben bu Atatürk fokusundan şunu bunu sil diyen arkadaşlara cevaben şunu belirteyim, sen eğer Cumhuriyet tarihini en doğrusundan en yanlışına kadar araştırmayıp tek bir kaynak üzerine yorumluyorsan zaten benim nitelendirmeme göre sen bir putperest cahiliye arabısın (Bu örnekleme olaya açıklık getirmek için bundan malzeme çıkmaz size) Seni ancak hakikati görmek kurtarır yani bi peygamberin gelip senin o put edindiğin yanlışı yıkması gerekir (Seni senin öğrenmen kurtarmaz, başkası yani bizzat bu olayları görmüş kişiler seni inandırabilir ancak.) Belirli bir etnikeye karşı sözde nefret besleyen dediğiniz odaklara gelecek olursak eğer cevabı çok basit bak, biz yaptık oldu. Bu arkadaşlar laf anlatmaya çalışmaktan baydım çünkü biz ne yazarsak yazalım bu gruptaki arkadaşlar inadım inat ediğim dedik demeye devam edecek söylenilen bilgi doğru bile olsa "yok yav o öyle değildir kesin bi amacı vardır" bıd bıd bıd derler. O yüzden mod hoşunuza gitmediyse modu bırakır daha iyisini arar bulur onu oynarsın güzel kardeşlerim. Önemli Not! Yazılanlara muhalefet edebilirsiniz lakin cevap alamayacaksınız. Cevap alamamanızın nedeni ise başlıkta gizli (Göz kırpma efekti) :steamthumbsup:
Last edited by TsEragon; 8 Sep, 2022 @ 8:22am