Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

Better Turkey+
Vanuatu 28 Oct, 2023 @ 11:22am
Bazı Buglar
Selamlar hocam elinize sağlık! Gördüğüm bazı sorunları iletmek istedim.
-Turan Avam Goverment yok oldu ama "Expeditionary forces" kısmı duruyor.
-Siyonist yolda "Foreign Influence nation building in" kısmında bazen puppetlerın ülke adı görünmüyor.
-"gather the jannissary descendants" focusunu tamamladığımda ülkemin rengi Turkish Kurdistan ile aynı oluyor.
-Turkmen Sahara Empire puppet yaptığımızda "peter walker" ismi var belki düzeltmeyi düşünebilirsiniz.
-Turkish cossack empire'ı puppet yapınca Rıza şah var devletin başında.
-"Caliphate state" puppet olarak serbest bıraktığımda sadece konya değil yozgat ve sivası da alıyor.
-Afyon'da "the soldiers heaven" devletini Selçuk Empire yolundayken puppet bırakınca "World of Soldier" focusunu neredeyse tamamlamış görünüyor.
-Timur yolundayken; Dulkadiroğlu serbest kaldığında ülke lideri fevzi çakmak oluyor.
-Yine aynı focusta Menteşe Beyliği lideri ile Osmanlı lideri aynı kişi oluyor. (Sultan Ömer Faruk)
-"Reclam the Mamluks" yolunda Suriye'nin tamamını alamıyorum. (belki hata değildir; ama ben alabileceğimi düşünmüştüm)
-Hatay'ı puppet bıraktığımda Fransız bayrağıyla puppet oluyor. (Etat du Hatay)
-Order66'ya gidince diğer focuslar kapanmıyor.
-King of cossack yoluna gittim o sırada İran'da bu yola gitmiş haritada 2 aynı devlet olduk.
Çok teşekkürler tekrardan!
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Elensar 28 Oct, 2023 @ 4:32pm 
şu oğulları bu oğulları bağımsız olup ayrı bir iç savaş yapmakta saçma. Haa türkmenler isyan çıkartır dersin tamam. Kürtler dersin tamam da bu ülke o zaman kaça bölündü ki bu kadar beylik bir anda iç savaş çıkartıyor. Bu bana saçma geliyor.
Vanuatu 30 Oct, 2023 @ 12:16pm 
Selam @elensar, aslında modu bence diğerlerinden ayıran da bu detaylar. Her yolda çok güzel buff'lar olduğu için bu isyanlar sonrasında ülkeyi toparlayabiliyorsun. Ayrıca decision kısmında da gideceğin yol ile ilgili olarak pp harcayarak birçok şehri kendi ideolojine de çevirebilirsin.
Sevgiler,
höö
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Per page: 1530 50