Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

Better Turkey+
Lothric 28 Nov, 2024 @ 9:28am
Discord ve Update/Change Log
Sayfadaki dc linki çalışmıyor, güncelleyebilir misiniz? Dc kullanmayanlar için de Change Log içeriğine yapılan değişiklikleri ekleyebilirsiniz.
< >
Showing 1-2 of 2 comments
TsEragon  [developer] 28 Nov, 2024 @ 9:51am 
Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Muhtemelen Discord linkinin çalışmamasının sebebi uygulamanın Türkiye üzerinde yasaklanması ile kaynaklı olan bir problemdir çünkü ben az evvel denediğimde VPN olmadan web üzerindeki hesabım ile giriş yapmaya çalıştığımda "bağlantınız gizli değil" uyarısı aldım, linke tıklayıp uygulama üzerinden giriş yapmaya çalıştığımda ise Discord logosu dönüp durdu ama sunucu hiçbir şekilde yüklenmedi. Bu sorunu hallede bilmeniz için eğer Web üzerinden sunucuya giriş yapmaya çalışıyorsanız Opera GX kullanarak uygulama ayarlarından VPN etkinleştirerek bu sorunu halledebilirsiniz. Eğer Discord uygulaması üzerinden giriş yapmaya çalışıyorsanız

1. Telefon için Google Play Store üzerinden güvenilir bir VPN indirerek sorununuzu halledebilirsiniz.

2. Bilgisayar için ise güvenilir bir Warp DNS düzenleyici yada bilgisayar VPN indirebilirsin.

Bunun dışında güncellemeleri ufak başlıklar altında tartışma olarak yayınlamayı planlıyoruz burada, başlıkları takipte kal. İyi günler dilerim.
Lothric 28 Nov, 2024 @ 1:07pm 
Sorunun VPN kullanmaktan ziyade davet linkinin kırık olduğunu düşünüyorum, discorda erişimimde sorun olmamasına rağmen davet kodu geçersiz veya hatalı bildirimi alıyorum. Size de onaylatmak için linki buraya yazıyorum. Davet süresi dolduysa yenilemenizi rica ederim.

https://discord.gg/ZkZG5SGg4r
< >
Showing 1-2 of 2 comments
Per page: 1530 50