Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

Better Turkey+
Sendektorn 18 Nov, 2023 @ 3:39am
TSK debuff'ı, Şanbaşoğlu ve Atatürk'ü iyileştirme
Oyuna bir süre ara verdim ve yeni güncellemelerden sonra biraz zorlanıyorum. TSK debuff'ı çok ağır askeri focuslar ı bitirsem bile sadece "kısmen" azalıyor oyunun ortalarında bile devam ediyor. Yunan işgali sırasında bile varlığını hissediyorum bundan nasıl kurtulabiliriz sadece aklımda kalan zamanla azaldığı. Şanbaşoğlu bir advisor olarak aşırı op dlc öncesi getirebilmek kolaydı ama şimdi çok daha zorlaşmış durumda daha kolay bir yolu var mı ben mi yanlış ilerliyorum. Atatürk ün eski tedavi yöntemi çok daha başarılıydı yeni güncellemeyle başa getirmek şans işi artık getiremediğimiz zamanda oyun bizim için kısmi olarak kilitleniyor. Bir komut yada kolay bir yolu var mıdır ?
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Cpt.Osman Mert 18 Nov, 2023 @ 6:08am 
TSK debuff'ı için ordu focuslarında sol taraftan (doktrin kısmı) Last Steps'e kadar gitmen hava okulu, expand the airbases ve relocate the yıldız palace focuslarını yapman gerekiyor ama hepsini yaptığında bile minimum training level +20 debuff'ı kalıyor ben onu kaldırmayı başaramadım.

Ayrıca Şanbaşoğlu'nu son güncelleme de advisor olarak alabildin mi acaba? Tank Designer olarak Şanbaşoğlu A.Ş.'yi nasıl seçebileceğim konusunda hiçbir fikrim yok açıkçası.
Sendektorn 18 Nov, 2023 @ 7:53am 
şanbaşoğlu aş şirketini 4. seviyeye getirmek gerekiyor hocam onuda denemedim. Şöyle bir gerçekte var 4. seviyeye getirmek zor tank basmamız gerekiyor ve araştırmaları şirketle desteklememiz gerekiyor şanbaşoğlu aş yi direkt açamıyoruz bu arada focus tree den açmak lazım en iyi ihtimalleri bu sanırım. Eski hali kat kat daha iyidi.
Cpt.Osman Mert 18 Nov, 2023 @ 12:08pm 
5'in üstüne çıkardığım halde gelmemişti diye hatırlıyorum hocam ama tekrar deneyeceğim.
Sendektorn 20 Nov, 2023 @ 4:47am 
Genel olarak şanbaşoğlu ve tsk için bir çözüm yolu olan yok mu gerçekten ?
Count Merc_  [developer] 9 Dec, 2023 @ 3:04pm 
TSK debuffları bittikten sonra decitionlardan xp vererek bufflayabiliyorsunuz decitionlara dikkat edelim ve kırmızı yazıları okuyalım
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Per page: 1530 50