Project Zomboid

Project Zomboid

RV Interior
Cosmo 15 Aug, 2023 @ 11:40am
Ukrainian translation
UI_UA = { UI_enterrvinterior = "Увійти", UI_cantEnter = "Я не можу увійти.", UI_zombiesChasing = "Мене переслідують зомбі!", UI_zombiesNearby = "Поруч зомбі.", UI_noEnterInteriorSafehouse = "Інтер'єр - Притулок.", UI_vehicleMoving = "Я все ще за кермом!", UI_exitrvinterior = "Вихід", UI_noFreeInteriors = "Для цього типу автомобіля більше немає доступних інтер'єрів.", UI_rvInteriorMapsMissing = "Мапа салону не завантажилася. Повернутись до машини зараз?", UI_optionscreen_binding_RV_INTERIOR_ENTER = "Вхід або вихід із салону", UI_rvdebug_menu = "[НАЛАГОДЖЕННЯ] RV Interior", UI_rvdebug_sit = "Сядьте (або зачекайте) у транспортному засобі для налагодження.", UI_rvdebug_no_interior = "Немає доступних інтер'єрів для типу автомобіля:", UI_rvdebug_num = "Показати призначений інтер'єр цього автомобіля.", UI_rvdebug_none = "Цей автомобіль не відноситься до інтер'єру.", UI_rvdebug_assigned_start = "Присвоєно внутрішньому номеру", UI_rvdebug_teleport_vehicle = "Телепортуйте до транспортного засобу, закріпленого за інтер'єром.", UI_rvdebug_teleport_dialog = "Виберіть внутрішній номер для телепортації.", UI_rvdebug_manual_assign = "Призначте цьому автомобілю певний внутрішній номер.", UI_rvdebug_manual_assign_dialog = "Виберіть новий внутрішній номер цього автомобіля (* = вже використовується).", UI_rvdebug_reset = "Зробити поточний інтер'єр цього автомобіля знову доступним.", UI_rvdebug_reset_confirm = "Це видалить існуюче внутрішнє призначення з цього транспортного засобу, тому наступного разу, коли хтось увійде до його салону, натомість він перейде до випадкового доступного інтер'єру.\n\nЦе також зробить інтер'єр (у його поточному стані) доступним для виявлення гравцями. введення цього типу транспортного засобу в майбутньому.\n\nПродовжити?", UI_rvdebug_isreset = "Інтер'єр автомобіля став доступним для виявлення, і транспортний засіб скинутий, щоб не мати внутрішнього призначення.", } Sandbox_UA = { Sandbox_RVInterior = "RV Interior" Sandbox_RVInterior_SafeZombieDistance = "Мінімальна відстань для зомбі" Sandbox_RVInterior_SafeZombieDistance_tooltip = "Зомбі на цій відстані або ближче до гравця не дозволять йому проникнути всередину автомобіля (0 = вимкнено)." Sandbox_RVInterior_NotWhenChased = "Запобігти проникненню під час погоні" Sandbox_RVInterior_NotWhenChased_tooltip = "Зомбі, які переслідують гравця, не дозволять йому проникнути всередину автомобіля, незалежно від відстані." }