Terraria

Terraria

Ukrainization
Skireum  [developer] 12 Dec, 2022 @ 12:53pm
Помилки локалізації
Сюди писати щодо помилок у локалізації
< >
Showing 1-14 of 14 comments
DOggODRtem 13 Dec, 2022 @ 12:29pm 
Коли взаємодієш з домашнім улюбленцем, то на місці "Pet" має бути написано не "Домашній улюбленець", а "Гладити"
Skireum  [developer] 13 Dec, 2022 @ 12:33pm 
Originally posted by DOggODRtem:
Коли взаємодієш з домашнім улюбленцем, то на місці "Pet" має бути написано не "Домашній улюбленець", а "Гладити"
+, буде виправлено в наступному оновленні
DOggODRtem 13 Dec, 2022 @ 12:49pm 
Знайдено ще одну помилку.
Досягнення "Свято Мідаса"
Опис: "Отримайте золоті ласощі- делікатес вищої проби виготовлений з найкращих... нградієнтів"
Так і написано "Нградієнтів"
Skireum  [developer] 13 Dec, 2022 @ 1:04pm 
Опис: "Отримайте золоті ласощі- делікатес вищої проби виготовлений з найкращих... нградієнтів"
Знайшов та перевірив. Насправді там написано правильно, але є помилка у відображенні шрифту у інтерфейсі, спробуйте у налаштуваннях виставити масштаб інтерфейсу більше 100%, наприклад 105%. За таких налаштувань інтерфейс не сильно відрізняється від звичайного, але шрифти лікуються
DOggODRtem 14 Dec, 2022 @ 2:30am 
Originally posted by Skireum:
Знайшов та перевірив. Насправді там написано правильно, але є помилка у відображенні шрифту у інтерфейсі, спробуйте у налаштуваннях виставити масштаб інтерфейсу більше 100%, наприклад 105%. За таких налаштувань інтерфейс не сильно відрізняється від звичайного, але шрифти лікуються
Правда
Sp1cd 20 Feb, 2023 @ 12:26am 
золотий лук названий мискою
Skireum  [developer] 20 Feb, 2023 @ 5:23am 
Originally posted by Sp1cd:
золотий лук названий мискою
++ сплутав Gold Bow і Gold Bowl :cozyjunimogreen:
Evvie Astronomy 9 Mar, 2023 @ 2:18am 
Опис Трюфеля (NPC) відповідає опису трюфельного черв'яка, хоча з описом другого все нормально
Skireum  [developer] 9 Mar, 2023 @ 7:19am 
Originally posted by Jeff Myst:
Опис Трюфеля (NPC) відповідає опису трюфельного черв'яка, хоча з описом другого все нормально
Виправлено, дякую за співпрацю! :amongusbird:
Evvie Astronomy 10 Mar, 2023 @ 7:00am 
Перша хвиля в хвильових івентах (Атака Марсіян, Гарбузовий місяць, Морозний місяць і т.д.) підписана як "Фінальна хвиля", також не перекладений лічильник відбитих хвиль справа знизу
Werblyouds27 16 Apr, 2023 @ 5:05am 
коли питаєш податкозбирача з приладу його щастя він каже щось по типу "(ім'я зброяра) не повинна платити податки, вона ж принцеса" це я побачив ще коли проходив терарію у перший раз тому не можу увесь текст написати точно
Dionix 31 May, 2023 @ 9:39am 
аксесуар "Guide to peaceful coexistence", йо-йо "Format:C" та допис до кістяного кайла не перекладені
Vizikz 27 Jan, 2024 @ 9:16am 
В мене збирач податків живе біля торговця, але коли я натискаю на щастя він каже таку реплік "harold-торговець не повинна платити податки, вона ж принцеса... Але вона наполягала"
Sp1cd 26 Feb, 2024 @ 2:29am 
Замість сніжка написано сніжок
< >
Showing 1-14 of 14 comments
Per page: 1530 50