Project Zomboid

Project Zomboid

Ukrainian translation of mods (UA)
CatDogFishFrog  [developer] 16 Feb, 2023 @ 8:09am
Помилки та виправлення
Якщо ви знайшли десь помилки, чи хочете запропонувати щось виправити - будь ласка, пишіть сюди, я з радістю вислухаю пропозицію
< >
Showing 1-15 of 15 comments
FannaD 24 Mar, 2023 @ 7:21am 
Бачу ти перевів гелікоптерні івенти! Дуже тобі вдячний. Помітив що у головному меню, коли налаштовуєш, то через дуже довжелезну назву "Постачання гуманітарної допомоги від федерельного управління з управління(?) надзвичайними ситуаціями" - усю панель зсуває сильно право. Не те щоб це якось заважало, проте спочатку здивувало. Дуже дякую за переклад, щастя тобі козаче)
CatDogFishFrog  [developer] 6 May, 2023 @ 4:37am 
Originally posted by FannaD:
усю панель зсуває сильно право
Готово, виправив. Прошу вибачення, що так довго був відсутній...
FannaD 11 May, 2023 @ 1:23pm 
Нічого, як буде час обов'язково перевірю результат, ще раз хочу подякувати за твою працю)
Nyuel 26 May, 2023 @ 4:47am 
Tactical Sheaths - Більше холодної зброї та слотів на тіло для неї.
Tactical Sheaths - модифікація яка додає 1 тактичний ніж та піхви для ножа, катани
Last edited by Nyuel; 26 May, 2023 @ 6:32am
Наразі регулярно бачу неперекладені назви предметів, якісь підказки тощо — куди їх краще писати? На кшталт Foraging Tips чи Maggots — я б переклав, може через цей мод, якщо офіційний переклад не так часто оновлюється.
CatDogFishFrog  [developer] 14 Jun, 2023 @ 6:10pm 
Originally posted by TTV/q587p:
Наразі регулярно бачу неперекладені назви предметів, якісь підказки тощо — куди їх краще писати? На кшталт Foraging Tips чи Maggots — я б переклав, може через цей мод, якщо офіційний переклад не так часто оновлюється.
Переклад у грі поки що не повний, але зміни у перекладі вже відправлені розробникам. Вони будуть додані після наступного оновлення гри, яке мабуть буде не так вже й скоро. Коротше, після оновлення повинен вже бути доповнений переклад. Я міг би ці виправлення додати до цього мода, але я поки що не маю на це часу, бо треба перелопатити гору тексту.
Kyjivan BookDragon 15 Jun, 2023 @ 12:47am 
Я міг би допомогти з цим, бо є трохи часу і натхнення.
Mr.Sans 7 Jul, 2023 @ 9:55am 
У мене проблеми з модом. Усі назви це суцільні крапки. Що робити з цим?
Originally posted by Mr.Sans:
Я почав через це робити свій мод, хєх.
CatDogFishFrog  [developer] 15 Jul, 2023 @ 2:24am 
Мабуть оновилася гра і змінилося кодування. Я виправлю це
CatDogFishFrog  [developer] 15 Jul, 2023 @ 7:06am 
А от і ні, не оновилася... Я перевірив, і все працює нормально. Гра не оновлювалася. Я не знаю через що це
CatDogFishFrog  [developer] 15 Jul, 2023 @ 7:07am 
Originally posted by TTV/q587p:
Я почав через це робити свій мод, хєх.
Дякую що долучився до перекладу, друже)
Woreb 17 Jul, 2023 @ 2:00am 
Якщо у тебе встановлено мод на повний переклад українською від Gorbach`a, то вимкни його, в мене спрацювало.
CatDogFishFrog  [developer] 17 Jul, 2023 @ 8:13am 
Originally posted by Woreb:
Якщо у тебе встановлено мод на повний переклад українською від Gorbach`a, то вимкни його, в мене спрацювало.
А, ну тоді все зрозуміло. Кодування для української мови у грі буде переведено на UTF-8, але це буде не раніше наступного оновлення. Але Горбач закинув ці файли у свій мод, і там вже змінено кодування. Тому гра і читати всі файли перекладу буде у цьому кодування.

У моєму ж моді кодування файлів як в оригінальній грі. Тому вони поки що не сумісні.
CatDogFishFrog  [developer] 18 Jul, 2023 @ 12:49pm 
Все, виправив. Тепер будуть дві версії, поки не буде нарешті оновлення гри. У мода горбача також з'являться 2 версії з різним кодуванням
< >
Showing 1-15 of 15 comments
Per page: 1530 50