Mount & Blade II: Bannerlord

Mount & Blade II: Bannerlord

Empires of Europe 1100
✪Bruzk 3 Nov, 2024 @ 7:40am
seni mod diye piyasaya sürenin aq ben
oyunu oynarken devamlı atıyor. necessary fix vs bişeyler çıkıyor. türk varsa yardım etsin mk
< >
Showing 1-9 of 9 comments
coban reis 3 Nov, 2024 @ 10:23am 
Bende de aynı sorun var yardımcı olabilir misiniz?
✪Bruzk 4 Nov, 2024 @ 11:28am 
ABİ ASICAM KENDİMİ BİRİ YARDIM ETSİN ARTIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uchbey 7 Nov, 2024 @ 11:28am 
mod ciddi anlamda sorunlu, adamlar sorunlara kulak asmadan salak salak şeyleri fixliyor sadece. oyunun loading olayı zaten oturup bir sigara içeceğin kadar vakit alıyor.

büyük ihtimal beraber kullandığın modlarla çakışan dosyalar vardır. gerçi adamların ilgileceğini de sanmıyorum aq
profnadal 26 Nov, 2024 @ 2:42pm 
bende de ilk hikayeye giristeki karakterin milletini sectigimiz bolumde milletlerin resimleri gozukmuyor, hepsi siyah. Ayrica oyun icinde her yer kar ile kapli. Daha da kotusu oyun her kayit almaya calistiginda bu sinir bozucu seviyede uzun suruyor. Dusunce ♥♥♥ guzel ama sanki modu tamamlamadan yayinlamislar gibi.
Darames 30 Nov, 2024 @ 2:28am 
oyunun steam atölye sürümü ciddi anlamda sorunlu nexus modstan kurmanız gerekiyor
ilkincelik 22 Jan @ 10:18am 
nexus mods tan da denedim. bu sefer de dosyalar çakışıyor sanırım.bi şekilde bazı dll dosyalarını yükleyemedim diyor pc. kafayı yicem. girişte ırk resimleri siyah, ansiklopedideki resimler siyah, oyun haritası karanlık. örneğin afrikanın çöllerinde seyahat ediyorum öğlen 12 de haritada tek bir sarı nokta yok. nasıl oluyor nasıl olacak anlamadım. sanırım orjinal oyuna devam edeceğim
MOTUN 26 Mar @ 1:12pm 
aşırı sorunlu yüksek donanımlı bir pc ye sahibim buna ragmen sacma sapan kasıyor faced hataları falan cabası
Schieber 29 Mar @ 1:16am 
mk warbandında ne modlar yapıldı şu bannerlordda siktimin güzel bi avrupa haritalı modu çıkmadı 10 fps oynuyom rtx 4070 pcde kafaıyyersin mak qdwqwdqwddfbdfb
BEYLER MODU SALIN BOZULMUS BAYA UĞRASTIM BENDE SORUN NERDE DİYE OYUN CRASH VERİYODU BU MOD YUZUNDENMİŞ
< >
Showing 1-9 of 9 comments
Per page: 1530 50