Age of History 3

Age of History 3

With Fire & Sword
Bug z prowincją Lwów
Podczas gry Polską w modzie "With Fire and Sword" w Age of History 3 występuje powtarzalny bug związany z prowincją Lwów.

Problem pojawia się w momencie, gdy w menu żądań wybieram Lwów jako prowincję do przyłączenia. Mimo że prowincja zostaje na krótko okupowana przez Polskę, finalnie nie zostaje anektowana, tylko wraca do kontrolowanej przez AI Galicji.

Co istotne:

Bug dotyczy wyłącznie Lwowa – inne prowincje Galicji anektują się poprawnie.Problem występuje za każdym razem, niezależnie od przebiegu rozgrywki.Próbowałem różnych podejść: sandbox, inne kolejności zadań z drzewka misji, wcześniejsza wasalizacja Galicji – bez rezultatu.

Wygląda to na błąd skryptu/eventu przypisanego konkretnie do tej prowincji.

Proszę o weryfikację – być może coś przeoczyłem, ale wygląda na to, że jest to bug wymagający poprawki.

https://steamhost.cn/steamcommunity_com/sharedfiles/filedetails/?id=3459218519&fileuploadsuccess=1
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Dobre wieści, wszystko działa na normalnej wersji gry + bez żadnych innych modów.
redguy  [developer] 10 May @ 4:11am 
Przepraszam że wcześniej nie mogłem tego zobaczyć, po maturach znowu będę pracował nad aktualizacją. Słyszałem już kilka razy o tym, zweryfikuje w czym tkwi problem i spróbuję to naprawić w następnej wersji.
Spoko! Cieszę się, że aktywnie.pracujesz nad modem! Bardzo go lubię:D
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Per page: 1530 50