Arma 3
BreakingPoint
Pozzy 23 Apr, 2016 @ 12:46pm
Sorry, you don't have permission for that!
HELP PLS!!!! I cant play and visit forum with this error!!!

Sorry, you don't have permission for that!

[#1001]
You are not allowed to visit this community.

< >
Showing 1-4 of 4 comments
kamall999 24 Apr, 2016 @ 11:45am 
Я не понял тебя тоже забанили что ли . Че ты на английском пишеш. напиши на русском ?
kamall999 24 Apr, 2016 @ 11:46am 
вроде с России
Last edited by kamall999; 24 Apr, 2016 @ 11:57am
kamall999 24 Apr, 2016 @ 12:39pm 
Четно сказать . очень не приятно когда не шитают нужным просто понять человека . Админ BreakingPoint в TeamSpeakе по нику Ami девушка мне говорит. Русский, а я тебя не понимаю.я ее говорю позови Русского админа. ана говорит нету у нас русских. Намикает. ты не умеешь на английском разговаривать. че сюда зашёл. писать я тебе не че не буду. хочешь со мной поговорить выучи английский . на тебе пока перфомент бан в TeamSpeakе .че с читерами разговаривать. К стати до этого зашел парень я ему написал . он мне пишет. та же самая проблема. Они там с ней че то на английском почесали. 27лет. по улыбались . и все окей . а меня послала на английские курсы.)
kamall999 24 Apr, 2016 @ 12:56pm 
Honestly . very frustrating when you do not think you just need to understand the man. Admin BreakingPoint in TeamSpeake by nick Ami woman tells me. Russian, and I'm not talking hither her ponimayu.ya Russian administrator. Ana says we do not have Russian. Namikaet. you are not able to speak English. Che went here. I'll write to you not Che. I want to talk to me to learn English. on you until perfoment ban in TeamSpeake .che cheaters talk. By the way this went to the guy I wrote to him. he wrote to me. the same problem. They are there with her in English Che is scratched. 27 years. by smiling. and all okay. and I was sent to the English classes.)

Вот перевел с русского на английский с помошью переводчика . Все равно нужен русский админ в BreakingPointе . не поймут как надо . все череж ж.
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Per page: 1530 50