Original War

Original War

Sand of Siberia
This topic has been locked
poiman 26 Jul, 2024 @ 12:05pm
AR5 bug
Witam, mam problem z misją AR5 "podążając za iwanem" mianowicie nie mogę dostać 3 medalu gdyż "nie wybudowałem wystarczajaco stalnie sterowanych pojazdów" tylko że albo coś zrobiłem źle, albo nie zadziałał trigger bo nie mam możliwosci odblokowania takich badań/budowy
< >
Showing 1-8 of 8 comments
$ierpek  [developer] 26 Jul, 2024 @ 1:54pm 
Cześć, musisz mieć doktora Aviradze i Olafa w zespole. Wtedy odpali się scenka i otrzymasz dostęp do techa.
poiman 26 Jul, 2024 @ 2:13pm 
huh? znaczy ok, to ma sens ale... Straciłem Aviradze w misji "nóż w plecy" bo został w przejętym ruskim laboratorium... no i tak jakby "nie zgłosił się" później do mnie z powrotem XD
$ierpek  [developer] 26 Jul, 2024 @ 7:11pm 
Jeśli zostawiłeś go w laboratorium, to powinien on dołączyć do Ciebie w trakcie tej misji.
poiman 27 Jul, 2024 @ 12:26am 
Originally posted by $ierpek:
Jeśli zostawiłeś go w laboratorium, to powinien on dołączyć do Ciebie w trakcie tej misji.
*tej misji* tj. jeszcze w trakcie 4 powinien wrócić czy powinien sie pojawić już w 5? może coś źle zrobiłem? za szybko albo za wolno zająłem bazę czy coś? może w następnej cześci misji 4 coś zawaliłem?
$ierpek  [developer] 27 Jul, 2024 @ 6:04am 
Aviradze powinien pojawić się wraz z obstawą w lewym górnym rogu mapy (mowa o misji 5, czyli tej w nocy). Warunkiem na to jest zajęcie rosyjskiej bazy na wschodzie (tam gdzie znajduje się szyb naftowy).
poiman 28 Jul, 2024 @ 6:45am 
Ok, coś musiało nie załapać, powtórzyłem obie misje, i tym razem pan doktorek zechciał się pokazać :>
Franczesko  [developer] 29 Jul, 2024 @ 8:57am 
mozliwy bug to tez ze poczatkowych pojazdow nie ruszyles i nie mial miejsca na zrespienie sie
poiman 30 Jul, 2024 @ 1:28pm 
a to bardzo możliwe, bo dokładnie tak było XD ale też wydaje mi się że za pierwszym razem trochę za późno dobyłem wschodnią placówkę, przyznam że misje ARES to ciągłe ściganie się z zegarkiem w ręku
< >
Showing 1-8 of 8 comments
Per page: 1530 50