Counter-Strike 2

Counter-Strike 2

AWP - Roar
 This topic has been pinned, so it's probably important
MorbidWolfTR 31 Jan, 2016 @ 12:40pm
Kolay Gelsin.
Kardeş ejderha çizimi sana mı ait? Eğer değilse çizim sahibi hak talep edebilir ve dava açabilir 1-2 milyon dolar **** girer dikkati ol. Hiç bir silaha beyaz renk ekleme özellikle bu awp ise valve genelde beyaz skin istemez çünkü renk oranı olayı beyaz skinlere işlenemez beyazı nadirite kullan. Ayrıca aynı kafa tasarımı dragon lore ve hyper da varken bunu yapman sadece çok yeni olduğunu gösterir. Gerçekten bu konuda yeteneğin varsa çok az yapılan silahlardan yap mesela p2000, mac 10, mp9 vs. tutma şansı artar ve zengin olursun.
< >
Showing 1-4 of 4 comments
MSB  [developer] 31 Jan, 2016 @ 2:18pm 
İlgin için teşekkürler. Resim benim değil ancak google'dan aratıp bulduğum bir resim. Google aramalarındaki ayarda lisans filitrelenmemiş olanlar olarak aratıp buluyorum ki böyle şeyler ile karşılaşmamak için. Açıkçası dragon lore tasarımını yorumcular yazınca gördüm. Daha önce denk gelmedi ne yazık ki. Hyper ismini de duymuştum ama şimdi araştırdım biraz. Evet yeniyim silah tasarımında. Bir şekilde öğrenmeye çalışıyorum. Beyaz renk olayını ise tam anlamamakla beraber dediğini dikkate alacağım. Aynı zamanda yeni yeni 3B modeller üzerinde çalışmayı öğrendiğim için dediğin silahlar beni zorlayabilir ama elimden geleni yaparım. Yazdıkların benim için çok iyi bir bilgi kaynağı oldu. Tekrardan teşekkür ederim. Biraz araştırıp eğer resim lisanslı ise silahı kaldırmayı düşünüyorum ama değilse buna gerek yok sanırım.
MSB  [developer] 31 Jan, 2016 @ 2:25pm 
Açıkçası bu konuyu daha güzel bir şekilde öğrenmek için arkadaşlık isteği attım. Eğer kabul ederseniz konuşuruz ve fikir paylaşımı yaparız. Ondan sonra isterseniz arkadaşlıktan çıkartırsınız. En azından benim için çok daha rahat olur özelden konuşmak.
MorbidWolfTR 1 Feb, 2016 @ 12:50am 
Dikkate aldığına sevindim. Kabul ettim özelden istediğin zaman mesaj atabilirsin.
A L K A R 31 Jan, 2021 @ 11:54am 
Tnk u
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Per page: 1530 50