Install Steam
login
|
language
简体中文 (Simplified Chinese)
繁體中文 (Traditional Chinese)
日本語 (Japanese)
한국어 (Korean)
ไทย (Thai)
Български (Bulgarian)
Čeština (Czech)
Dansk (Danish)
Deutsch (German)
Español - España (Spanish - Spain)
Español - Latinoamérica (Spanish - Latin America)
Ελληνικά (Greek)
Français (French)
Italiano (Italian)
Bahasa Indonesia (Indonesian)
Magyar (Hungarian)
Nederlands (Dutch)
Norsk (Norwegian)
Polski (Polish)
Português (Portuguese - Portugal)
Português - Brasil (Portuguese - Brazil)
Română (Romanian)
Русский (Russian)
Suomi (Finnish)
Svenska (Swedish)
Türkçe (Turkish)
Tiếng Việt (Vietnamese)
Українська (Ukrainian)
Report a translation problem
@sebo1120 Ja rozumiem że bardzo chcesz mieć kubek czy inną butlę z wodą.
Postaram się wykombinować jakąś "Celestynkę" albo inny produkt w butelkach.
Tak jak już pisałem, przez najbliższy czas nie mam czasu aby robić dodatki więc jeżeli ma się już coś nowego pojawić, to dopiero gdzieś w maju.
Przypomnę tylko że ostatnio napisałem "Ja chcę robić" a nie że robię jak wcześniej (naprostowałem się).
Dla mnie ważne by modyfikacja była przeznaczona dla innych a nie mnie, dla tego stworzyłem tą dyskusje. Jeżeli ludzie będą czegoś bardzo chcieli tak jak ty, to będę starał się to zrobić w taki sposób, by zadowolić nas obu.
Tym samym przypominam że to są moje początki w modelowaniu, i nie wszystko potrafię zrobić.
@syzmond Z chęcią, ale moje umiejętności jeszcze nie są aż takie aby móc coś takiego wymodelować :)
Nie chce mieszać teraz tego moda z innymi bo trzeba by sporo zrobić - Na razie jest on przeznaczony dla SCSowskich pojazdów, ale jak chcesz i znasz się nieco na modowaniu gry to jesteś w stanie zrobić to sam odpowiednio kopiując i zmieniając już gotowe definicje. Wszystkie pliki są udostępnione do edycji na własny użytek właśnie jakby ktoś chciał sobie je dodać do innych ciągników.