Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2

Accessories by Michaleczeq
This topic has been locked
Michaleczeq  [developer] 8 Apr, 2016 @ 1:51pm
Proposals/Propozycje
If you have any suggestions for improvement, please write it here (in Polish or English)
Jeżeli masz jakieś propozycje zmian, napisz to tutaj (po Polsku lub Angielsku)
< >
Showing 1-15 of 23 comments
Spongebob 9 Apr, 2016 @ 4:12am 
Czy dał byś rade zrobić podświetlane tabliczki z imieniem? (te za szybą)
Cz mógłbyś dać jakieś butelki z napojami
Michaleczeq  [developer] 9 Apr, 2016 @ 8:31am 
@TOMsON co do tabliczek to miałem pewien pomysł, aby na tabliczce z pinezkami można było wybrać różne rodzaje kwadratów, trójkątów itd, które można by układać w dowolne słowa/litery/znaki. Każdy taki element byłby inny np, inny kolor, z ledami, o różnym kształcie, tak aby można było zrobić praktycznie wszystko.

@sebo1120 Ja rozumiem że bardzo chcesz mieć kubek czy inną butlę z wodą.
Postaram się wykombinować jakąś "Celestynkę" albo inny produkt w butelkach.

Tak jak już pisałem, przez najbliższy czas nie mam czasu aby robić dodatki więc jeżeli ma się już coś nowego pojawić, to dopiero gdzieś w maju.
[PL]Michaleczeq. Otóz naprosyuje twój cytat że robisz tylko przedmioty których nie ma w innych modyfikacja. Otóz jest to kłamstwo ponieważ tak CB-Radio jest praktyczne w każdej modyfikacji. Dokumenty praktycznie też a świąteczne dodatki to był pomysł samego studia SCS Software. Więc nie mydl oczów innych ludzi którym mówisz ze robisz rzeczy których nikt nie robisz bo to kłamstwo.
Michaleczeq  [developer] 11 Apr, 2016 @ 8:47am 
@sebo1120 Jeżeli chodzi o świąteczne akcesoria, to zaczęły powstawać zanim jeszcze SCS opublikował swoje (12-05-2015 - pierwsza moja wzmianka, 12/15/2015 - news SCSu. Niby kilka dni ale jednak wcześniej). CB jest praktycznie pierwszym takim modelem który posiada ruchomą gruszkę więc tutaj po części mogę się z tobą zgodzić, lecz nie w stu procentach. Co do CMR to tak - w tym wypadku jak najbardziej się z tobą zgodzę - ten model nie jest "nowy".
Przypomnę tylko że ostatnio napisałem "Ja chcę robić" a nie że robię jak wcześniej (naprostowałem się).
Dla mnie ważne by modyfikacja była przeznaczona dla innych a nie mnie, dla tego stworzyłem tą dyskusje. Jeżeli ludzie będą czegoś bardzo chcieli tak jak ty, to będę starał się to zrobić w taki sposób, by zadowolić nas obu.
Tym samym przypominam że to są moje początki w modelowaniu, i nie wszystko potrafię zrobić.
[PL]Michaleczeq Z tym masz rację ze to twoje początki a my jako konsumenci muszą wyrazić swoje zdanie. A ja jestem do bólu szczery i zawsze będe mówił to co mam na myśli.
A co powiesz na model torreadorek? :)
Michaleczeq  [developer] 11 Apr, 2016 @ 11:30am 
@sebo1120 I za to bardzo się cieszę :)
@syzmond Z chęcią, ale moje umiejętności jeszcze nie są aż takie aby móc coś takiego wymodelować :)
Last edited by Michaleczeq; 11 Apr, 2016 @ 1:06pm
Dodaj mały telewizorek ale jesli da rade to jeszcze wgraj tam GPS
OlegRus28 30 May, 2016 @ 1:17am 
плоха в мульти плеери это неработает
Michaleczeq  [developer] 30 May, 2016 @ 7:53am 
@RUS 28 ОЛЕГ: In multiplayer all mods with new models not working. Only those included by MP Team :/
Last edited by Michaleczeq; 30 May, 2016 @ 7:53am
Witam, istnieje możliwość dodania tych akcesorii do MANa e6 od MADster?
Michaleczeq  [developer] 18 Jun, 2016 @ 8:29am 
@Zbychu Łańcuch: Zależy które - część z nich powinna działać pod warunkiem że ciągnik jest przystosowany pod akcesoria i ma swoje zaczepy. W innym wypadku musiałbym przerabiać model oraz dorabiać zaczepy.
@[PL]Michaleczeq sprawdziłem do mana trzeba dopisać cb radio, dokumenty cmr i kostki, bombki. jeśli chodzi o bałwanka i choinkę to działają. MAN jest przystosowany pod dlc cabin.
Michaleczeq  [developer] 19 Jun, 2016 @ 8:09am 
@Zbychu Łańcuch: Co do CB - musiałbym robić nowe zaczepy. Wszystko prócz tego opiera się tylko na dopisaniu definicji tych akcesoriów do tego mana

Nie chce mieszać teraz tego moda z innymi bo trzeba by sporo zrobić - Na razie jest on przeznaczony dla SCSowskich pojazdów, ale jak chcesz i znasz się nieco na modowaniu gry to jesteś w stanie zrobić to sam odpowiednio kopiując i zmieniając już gotowe definicje. Wszystkie pliki są udostępnione do edycji na własny użytek właśnie jakby ktoś chciał sobie je dodać do innych ciągników.
Last edited by Michaleczeq; 19 Jun, 2016 @ 8:29am
< >
Showing 1-15 of 23 comments
Per page: 1530 50