Original War

Original War

Arabian Campaign
HansuVpl 15 May, 2020 @ 9:06am
Kilka błędów i pochwała!
Jest to najlepiej zrobiony mod w jaki grałem... Widać ogromny wkład pracy w jego tworzenie :)

Przeszedłem wszystkie misje w normalny sposób jak i robiąc je najgorzej jak się da (mam taką fazę xd) na najwyższym poziomie trudności.
Najtrudniejszą misją była dla mnie [Ar 13]...
Nie byłem w stanie NIE dostać medalu w misji [Ar 09] "Bardzo dobra taktyka" czy jakoś tak. Nie wiem na czym ten medal polegał. Pomijam pierwszą i ostatnie misje.

Ogólnie w grze nie pasowały mi może dwie rzeczy:
-Nadmiar min w szczególności w ciasnych przejściach. Nie wiem też czy to było umyślnie zrobione, aby któraś z kolei mina zabijała na raz żołnierza, czy to tylko błąd.
-Nagrany okrzyk podczas ataku na Genshera w [Ar 13a] (Legion) od którego prawie dostałem zawału xD

Przechodząc misję bez medali musiał zginąć profesor Aviradze który pomimo śmierci był wspominany między innymi podczas przybycia Abdula na mastodoncie w misji [Ar 13] oraz na początku pierwszej misji Legionu [Ar 12a]. Pojawił się również w ostatniej misji Legionu w bazie Abdula.
Ogólnie i tak jest tu mniej błędów niż w oryginalnych kampaniach :D

Dziękuję za Arabską kampanię! Fajnie jest zobaczyć wszystko z perspektywy Heike :>
Last edited by HansuVpl; 15 May, 2020 @ 9:09am