Windward

Windward

Spolszczenie (Polish translation)
Eltarek  [developer] 3 Jul, 2016 @ 1:06am
Błędy/sugestie
Jak coś wychwycicie to się tutaj pochwalcie, sam nie mam siły sprawdać 1600 linijek.
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Tokar 3 Jul, 2016 @ 6:48am 
Mógłbyś zmienić nazwę karczma w zakładce karczma na plotki
mister_eduardo 4 Jul, 2016 @ 8:59am 
Rozumiem, że na wprowadzenie polskich liter nie pozwala czcionka (no chyba że pozwala, to by było miło), ale na pierwszy rzut oka zauważyłem dwie troszkę rażace rzeczy:
- w misjach typu "Discover <miasto>" tłumaczenie brzmi "Odkryto", a lepiej by było "Odkryj",
- Nazwy części statku (żagle, działa, kadłuby, itp.) są przetłumaczone trochę zbyt dosłownie, bo mamy np. "drzewo sosnowe kadłub", zamiast "kadłub z drzewa sosnowego", a najlepiej "sosnowy kadłub"; "Adamaszek żagle" zamiast "Żagle z adamaszku" czy też "Adamaszkowe żagle". To dotyczy nazw w zasadzie wszystkich komponentów.
Eltarek  [developer] 18 Jul, 2016 @ 3:10pm 
Nad polską czcionką kombinowałem kilka dni, koniec końców nic nie wykombinowałem. Wątpię żeby na chwilę obecną istniała taka możliwość. Na tyle na ile się dało poprawiłem też to o czym pisałeś.

Jeżeli elementy mapy nie zostały przetłumaczone mimo ustawienia języka polskiego (np. wyświetla się "Siege Tower" zamiast "Wieza Obleznicza"), należy ową mapę odświeżyć poprzez wpłynięcie do innego obszaru.
$ebZer0™ 17 May, 2017 @ 1:13pm 
Polecam zeby przetlumaczyc nowe elementy. nie wszystko jest po PL. Ale poza tym dobra robota! :D
Eltarek  [developer] 26 May, 2017 @ 7:01am 
Spodziewajcie się dość obszernego update'u, ale dopiero w okolicach lipca. Jeśli ktoś do tego czasu chciałby na własną rękę ulepszyć to spolszenie, zezwalam na przerobienie mojego dzieła i opublikowanie finalnej wersji pod własnym nickiem (warunkiem jest oznaczenie mnie w jakiś sposób w poprawionej wersji).
Partyplanner 9 Apr, 2018 @ 11:05am 
Mógłbyś
OneTime 14 Jul, 2019 @ 12:19am 
Hej, plik do aktywacji nonsteam wygasł z tego linku, czy mógłbyś wstawić to ponownie ?
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Per page: 1530 50