Mount & Blade: Warband

Mount & Blade: Warband

Ottoman Scenario V2.51
Mr.Dallas 5 Aug, 2016 @ 7:33am
Acaba bendeki bug mu çözemedim ? Yardım !
Modu her şeyi ile beğendim, tamam ufak tefek geliştirmeler lazım da neyse sorunumu anlatayım: Ne kadar karakteri geliştirirsem geliştiriyim, ne kadar savaştan savaşa da atlasam bir türlü herhangi bir krallığa katılamıyorum, her seferinde kendini kanıtlamalısın diyor . Bende mi sadece böyle yoksa sizlerde de durum böyle mi ?
Last edited by Mr.Dallas; 5 Aug, 2016 @ 7:33am
< >
Showing 1-12 of 12 comments
indiehindi 5 Aug, 2016 @ 11:42pm 
onur'un veya nam'ın düşük olabilir mi? belki onlar bugda kalmıştır yükselmiyodur. genelde iki krallık savaştaysa durduk yere bir tarafın askerine saldırdığında diğer taraf anında seni kabul eder. ama belki onur ve nam sende bug yapmış olabilir. benim de ilk açtığımda öyle oldu. ayrıca bu bug modla ilgili değil oyunun kendisinde var.

haritadaki kolluk kuvvetlerine yardım et savaşlarda bakalım onurun yükselicek mi kontrol et. mesela derbentçiler anadolu haydutlarıyla savaştayken derbentçilere yardım et.
Mr.Dallas 6 Aug, 2016 @ 1:35am 
Demek istediğini çok iyi anladım. Nam'ım şu anda 435 , onur 11 , hizmetine girmeye çalıştığım krallıkla ve yöneticisiyle ilişkim yüksek ama hala katılamıyorum. Kendini geliştirip kanıtlaman lazım diyor. Normal oyunda Nam 190 olduğunda bile krallığa katılabiliyoruz. Bu sorun sende de oluştu mu acaba bu modda?
indiehindi 8 Aug, 2016 @ 8:12am 
evet ben de ilk defa oynadığımda öyle olmuştu. o yüzden yeni karakter açtım
Mr.Dallas 15 Aug, 2016 @ 9:37am 
Yok usta, karakter açsam da yeni aynı sıkıntı var . Bana özel herhalde :)
krallığa katılmak çok zor krallık ilişkileri bir türlü gelişmiyor ama şöyle bi şeyde var krallığa girince ilişkiler çok hızlı ilerliyor
Mr.Dallas 16 Aug, 2016 @ 2:32am 
Bunu mod için söylüyorsun değil mi ?
Yahuda İskaryot 19 Aug, 2016 @ 9:14am 
Bende de aynı sorun vardı. Eğer bir krallığa tımarlı sipahi vb. bir şekilde bağlılığın varsa (ayda bir devam etsin mi diye onay istiyor) bağlılığını kopar öyle dene.
Mr.Dallas 19 Aug, 2016 @ 11:52am 
Bu dediğin hani paralı asker gibi giriyosun, 3 ay dolduktan sonra 1 ay daha uzasın mı denio , bunu diyosun dimi ? Dediğinden kaynaklanıyor olabilir.
Yahuda İskaryot 20 Aug, 2016 @ 11:40am 
evet ondan dolayı
Kaizer 26 Aug, 2016 @ 8:45am 
@Venum Paralı asker derken hani Fatih Sultan Mehmede gidip Orduna Katılabilirmiyim diyorsun, o mu ?
Mr.Dallas 26 Aug, 2016 @ 10:50am 
Yok kardeş, atıyorum akkoyunluara paralı asker olarak katıldın, derebeyi gibi kendi askerini toplayabiliyorsun falan sadece aylık ücret alıyosun ülkenden. Ondan çıkman lazımmış işte.
Kaizer 26 Aug, 2016 @ 11:01am 
he peki saol kardeş
< >
Showing 1-12 of 12 comments
Per page: 1530 50