Install Steam
login
|
language
简体中文 (Simplified Chinese)
繁體中文 (Traditional Chinese)
日本語 (Japanese)
한국어 (Korean)
ไทย (Thai)
Български (Bulgarian)
Čeština (Czech)
Dansk (Danish)
Deutsch (German)
Español - España (Spanish - Spain)
Español - Latinoamérica (Spanish - Latin America)
Ελληνικά (Greek)
Français (French)
Italiano (Italian)
Bahasa Indonesia (Indonesian)
Magyar (Hungarian)
Nederlands (Dutch)
Norsk (Norwegian)
Polski (Polish)
Português (Portuguese - Portugal)
Português - Brasil (Portuguese - Brazil)
Română (Romanian)
Русский (Russian)
Suomi (Finnish)
Svenska (Swedish)
Türkçe (Turkish)
Tiếng Việt (Vietnamese)
Українська (Ukrainian)
Report a translation problem
https://steamhost.cn/steamcommunity_com/sharedfiles/filedetails/?id=750988747
Pograłem sobie trochę z waszym modem i muszę przyznać, że w ogólnych zarysach jest całkiem dobry. Reformacja jest trudniejsza, więcej głębi itd. Mam jednak parę(naście) zastrzeżeń. Wiem, że to nie jst wersja 1.0 ale część rzeczy troche psuje rozrywkę.
1.Tłumaczenie na angielski - czasem miałem probley ze zrozumieniem tego co było napisane, tekst jest udziwniony, szyk przestawiony, pojęcia nieco pomylone.
2.Wydarzenia są zbudowane - w niektórych brakuje tekstu w okienkach wyboru; dożynki dodane przez moda nie są usuwane po ich zakończeniu i żeby móc odprawić je znowu trzeba wypowiadać wojne, przy innych wydarzeniach, które dodają cechy i procentowe szansy brak triggerów, które by pokazały jaka opcja została wybrana.
3. Część z rzeczy dodanych przez moda jest OP - wybierając jedno z bóstw jest szansa na uzysknie 100 pkt z dowolnego drzewka rozwoju, troszkę za dużo moim zdaniem.
Jeżeli chcecie moge wam trochę pomóc przy tekście tak, by był nieco bardziej poprawny gramatycznie.
Wiesz może czym to jest spowodowane i jak to naprawić?
Teraz nie jestem pewien ale chyba scenariusz Old Gods też tak miał. Natomiast tego Rex jestem pewien.