The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Witcher Meets Skyrim Wersja Polska
DZIECIOL 27 Jan, 2016 @ 7:20am
Bug w drzewku alchemii ?
Siemanko !

wszystko ładnie pieknie wydawałoby sie działa sprawnie jednak drzewko alchemii buguje się jeśli rozwiniemy rece wiedzmina do konca jeszcze przed maksymalnym poziomem podstawowego perku ktory rozwiją ja do mocy mikstur +100%, co mam na mysli... grajac rozwinalem alchemie +60%moc mikstur i rece wiedzmina +25... nastepnie chcialem dodac w rece wiedzmina które są dostepne wczesniej... zrobilem to... mikstury ktore tworzyłem byly przekosmiczne ale przychodzi moment kiedy chce znowu rozwinac cos w drzewku alchemii dodaje punkt aby zwiekszyc moc mikstur do +80% i tu zaczyna sie problem... moc mikstur cofnela sie tak jakby w ogole galąź wiedźmina nie działała... potrzebuję aktualnie ID perku rece wiedzmina 2/2 zeby komenda usunac sobie 1 level albo czekac na poprawkę która to naprawi... napiszcie czy ktoś z was miał podobne problemy, i jesli ktos wie jak moge znaleźć perk ID z góry dzieki za info bo w chwili obecnej przez "zepsutą" gałąź jestem 2 lvle do tyłu co nieznacznie ale jednak utrudnia grę... gdybym znał perk ID bede w plecy tylko jeden ale juz chociaz minimalnie poprawię... no i ostatnia sprawa do Twórcy "DO PRACY RODACY :P"
powodzenia!

P.S. jakbym przypadkiem znalazl cos jeszcze do poprawki dam znać zaden program nie rodzi się doskonały ;)