POSTAL 2

POSTAL 2

Polish Translation for POSTAL 2 and Paradise Lost
Nie można zapisać gry
swiezo zainstalowalem postala i jak pobrałem spolszczenie to wszystko dziala, ale jak zapisze gre to pozniej nie moge wczytać
< >
Showing 1-7 of 7 comments
ManChrzan  [developer] 16 Jul, 2022 @ 7:33am 
jakiś komunikat błędu, crash, cokolwiek?
jebac wozniaka 16 Jul, 2022 @ 11:15am 
Originally posted by Man Chrzan:
jakiś komunikat błędu, crash, cokolwiek?

szczerze nie pamietam ale jak klikalem wczytaj gre to tak jakby zapis został "zepsuty'' czyli zamiast np poniedziałek trudnosc przecietny pisalo cos jak "Unknown day" "unknown difficulty'' jak kliknalem na to to wyskoczyl komunikat i pisalo ze nie mozna załadować "MySave" czy cos w podobie. pobralem postala ponownie i jest w wersii angielskiej i wszystko dziala
jebac wozniaka 16 Jul, 2022 @ 11:16am 
a i jeszcze jak probowalem wejsc w zapis, to jest ten komunikat, klikam ok, laduje sie poniedzialek (mimo tego ze byl wtorek) i mnie wywala do menu
jebac wozniaka 16 Jul, 2022 @ 11:17am 
jak to potrzebne to kupilem pakiet postal 2 complete + paradise lost dlc a moje specyfikacje pc to:
Intel Core i3-2350M 2.30 GHz
4GB RAM
64 Bit Windows
Intel hd 3000
ManChrzan  [developer] 16 Jul, 2022 @ 1:16pm 
Dziwne, nigdy nie miałem takiego problemu... chyba że... jeśli zapisałeś grę wersji angielskiej a potem próbowałeś wczytać w polskiej to mogą być jakieś problemy.

Ogólnie to najlepiej rozpocząć nową grę po wgraniu spolszczenia.
jebac wozniaka 16 Jul, 2022 @ 1:21pm 
wlasnie tak zrobilem, odrazu po kupieniu gry wgralem spolszczenie gralem do wtorku zapisalem i pozniej nie moglem wczytac gry. ale teraz to juz nie chce mi sie z spolszczeniem piepszyc to narazie bede gral po angielsku i pozniej cos sproboje zrobic.
piwo 15 Feb, 2024 @ 3:48am 
jak się wam zapis psuje to najlepiej poprostu napisy włączyć. wiem że fajnie słyszeć jak koleś od postala po polsku gada ale zapis jest ważniejszy jednak.
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Per page: 1530 50