Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

Poland+
Dziurkacz  [developer] 1 Jan, 2017 @ 8:32am
Błędy (PL)
Jeżeli w modie są jakieś błedy prosze zgłaszać je w tej dyskusji.
< >
Showing 1-15 of 208 comments
Son Mike 7 Jan, 2017 @ 9:08am 
Przy celu "Wielka Polska" jest warunek posiadania co najmniej 70 dywizji piechoty. Mimo iż mam już 74 cel jest niemożliwy do zrealizowania, a warunek nieuznany za spełniony (czerwony krzyżyk). Wszystkie inne warunki oczywiście spełnione.
Dziurkacz  [developer] 7 Jan, 2017 @ 9:43am 
Dziwne jak testowałem działało poprawnie.
TheEpicNoobZilla 7 Jan, 2017 @ 2:52pm 
model się gryzie z modem dodającym national focusy chiną (region Gdyni jest "ziemią niczyją")
Dziurkacz  [developer] 7 Jan, 2017 @ 3:19pm 
Prawdopodobnie mod do chin dodaje jedna nową prowincje. Jej numer jest pewnie identyczny z numerem regionu gdańsk. Czyli jest pierwszym wolnym numerem po numerach wszystkich prowincji z oryginalnej gry
Mam ten sam problem co Son Mike :/
Dziurkacz  [developer] 8 Jan, 2017 @ 5:48am 
W następnej aktualizacji będzie naprawione
Gacek2014 8 Jan, 2017 @ 10:25am 
W evencie ,,ultimatum dla litwy '' Józef przez u ;-)
Michalwi 8 Jan, 2017 @ 10:58am 
W evencie "Eksterytorialna droga" jest "karzdej" a powinno być każdej :)
Last edited by Michalwi; 9 Jan, 2017 @ 7:56am
Jazz Jack Rabbit 9 Jan, 2017 @ 8:34am 
Nie wiem czy jest to u wszystkich, ale cel narodowy Śląsk za Gdańsk, w przypadku samorealizacji nie zostaje dokonany(nie dochodzi do wymiany), pomimo zrealizowania celu.
kiedy miałem event "Rosja prosi o pokój" i zaakceptowałem go, otrzymałem marionetki ziemie od sovietów, ale nadal miałem wojnę :/
kurcze już rozumiem, ale to nadal jest błąd, bo Niemcy walczyli z rosjanami już wcześniej, a ja narazie nie dołączałem do wojny i czekałem aż zrobi mi się cel narodowy "Wielka Polska", następnie wypowiedziałem wojnę ,wezwałem sojuszników i zaakceptowałem pokój od sowietów. Wtedy automatycznię zostałem wciągniedy do wojny niemców z ruskami. Dobrze by było gdybyś przerobił w evencie "Wielka Polska" 70 dywizji piechoty na 70 obojętnie jakich bo miałem pełno czołgów i samochodów ale nie mogłem wcześniej zrealizować celu przez to że to musiała być piechota i gdyby nie to nie doszło by do tego błędu bo zrealizowałbym cel narodowy zanim niemcy wypowiedziałyby wojne ZSRR

Pozdrowienia z Sarmacji ;)
Last edited by Prawicowiec wolnorynkowy; 12 Jan, 2017 @ 6:58am
Nero Sparda 12 Jan, 2017 @ 12:43pm 
W focusie Wielka Polska Hitler nie był dobrym ziomkiem i nie wsparł moich żądań do ziem wschodnich więc postawiłem Józkowi S. ultimatum sam. Po jakimś dniu pojawiła się informacja o treści mówiącej mniej więcej że Ruskie się zesrały w majty i oddają tereny pokojowo, lecz ich nie dostałem i otrzymałem cel wojenny by podbić te tereny siłą.
Crisu 13 Jan, 2017 @ 8:00am 
U mnie w Gdyni i Gdańsku pomimo infrastruktury, dywizije nie dostają zaobatrzenia.
Infrastruktura zbudowana na 4 i 6, a gdy wchodze w zaopatrzenie pokazuje 0.
Polan 14 Jan, 2017 @ 1:47am 
Nie wiem czy to można nazwać błędem (a może jakaś nowa aktualizacja) ale gdy rozpocząłem grę na start byłem już odrazu Rzeczpospolitą chociaż nawet nie zjednoczyłem się z Litwą:
http://imgur.com/a/2ap3H
Dziurkacz  [developer] 14 Jan, 2017 @ 7:12am 
Znam ten błąd pojawił się już podczas pierwszych testów. Niestety nic sie z nim nie da zrobić trzeba po zresetować grę i wszystko wraca do normy
< >
Showing 1-15 of 208 comments
Per page: 1530 50