Medieval Dynasty

Medieval Dynasty

View Stats:
Problem z ponownym zainstalowaniem gry
Po odinstalowaniu gry po spędzonych 755 godzinach odinstalowałem grę. Zakupiłem ostatni dodatek i chcę wrócić lecz wszystkie pobrania są z uszkodzonymi plikami. dzieje się tak po kończeniu instalacji i nic nie pomaga czyszczenie pamięci podręcznej i zmian regionu pobierania, zawsze kończy się niepowodzeniem. Jakieś sugestie jak to rozwiązać?
Originally posted by flipcior:
Problem leżał w tym że chciałem zachować zapis z gry. Po wywaleniu go dokończyło instalowanie. Trudno 755 godzin poszło z dymem. Dziękuje za pomoc *Morri*.
< >
Showing 1-8 of 8 comments
*Morri* 28 Jun @ 8:28am 
When you say all the downloads are corrupted files, do you mean you get an error message from Steam?
flipcior 28 Jun @ 8:37am 
Wszystko przy kończeniu instalacji i rozpakowaniu w zakładce po zakończeniu pobierania gry.
Plik który ma 12.2 gigabajtów nie jest do końca ściągany. 91% i koniec. Wiadomość o uszkodzonych plikach jest od Steam.
Last edited by flipcior; 28 Jun @ 9:03am
*Morri* 28 Jun @ 9:16am 
What happens if you restart Steam and then verify the game files? right click Medieval Dynasty in the list of games in your Steam library, pick 'installed files' and then 'verify integrity of game files'. Does it install properly then?
flipcior 28 Jun @ 11:25am 
A więc tak, po restarcie Steam weryfikacja 204 plików pomyślnie lecz 0 B dane na dysku D:.
Pobieranie nie całkiem do końca a linijka niżej 94% po czym wywala info na czerwono o uszkodzonych pobranych plikach. Parę razy próbowałem i to samo. Ikona gry obok 18.2gb/19.3gb. Nie idzie tego pobrać.
*Morri* 28 Jun @ 11:31am 
Did you try to re-install the Steam app? Maybe there's something wrong with it?
Otherwise I would definitely open a ticket with Steam support cause that doesn't seem normal.

Do you have it with other games as well?
A moderator of this forum has indicated that this post answers the original topic.
flipcior 29 Jun @ 1:21am 
Problem leżał w tym że chciałem zachować zapis z gry. Po wywaleniu go dokończyło instalowanie. Trudno 755 godzin poszło z dymem. Dziękuje za pomoc *Morri*.
*Morri* 29 Jun @ 1:46am 
If you didn't take a backup from that save, maybe you are still able to find it in the steam cloud? https://steamhost.cn/account/remotestorageapp/?appid=1129580

If it's still there, you can put it back in %LocalAppData%\Medieval_Dynasty\Saved\SaveGames

Worth a try.
flipcior 29 Jun @ 4:24am 
Da się. Wróciłem. To nie była moja pierwsza rozgrywka, zaczynałem kilka razy aż się osiedliłem na dłużej. Temat można zamknąć. Dzięki raz jeszcze.
< >
Showing 1-8 of 8 comments
Per page: 1530 50