Crusader Kings III

Crusader Kings III

The Wolves of Steppe [ABANDONED, SEE DESC]
 This topic has been pinned, so it's probably important
Wolfheart  [developer] 22 Jul, 2022 @ 12:00pm
Bug/Crash
Please post it below if you have a problem about mod.
< >
Showing 1-15 of 17 comments
ShadowDeatH 15 Aug, 2022 @ 7:33am 
Crash yiyorum sürekli. Sadece 3 mod yüklü; TR Yama + Wolves of Steppe + Wolves of Steppe TR Yama. Sadece bu üçü varken bile crash yiyorum.

Ekran kararıyor ve düzelmiyor. Res atmak zorunda kalıyorum bilgisayara.
Last edited by ShadowDeatH; 15 Aug, 2022 @ 7:53am
Wolfheart  [developer] 15 Aug, 2022 @ 7:59am 
@ShadowDeatH merhaba, öncelikle steam kütüphanesinden ck3 dosyalarını doğrulayıp WoS + WoS Türkçe yama + TR yama sıralaması ile oyunu açarsanız crash yemeyeceğinizi düşünüyorum. Sorununuz devam ederse dm'den ulaşabilirsiniz bana.
ShadowDeatH 16 Aug, 2022 @ 7:59am 
Dediğiniz herşeyi yaptım. Dosyaları doğruladım ve modları istediğiniz gibi dizdim. Ancak sorun çözülmedi
Wolfheart  [developer] 16 Aug, 2022 @ 9:18am 
@ShadowDeatH hocam ne kendim ne de modu oynayan arkadaşlarım böyle bir hata deneyimledik o yüzden yardımcı olamayacağım kusura bakmayın
ShadowDeatH 2 Sep, 2022 @ 7:03am 
Benden dolayıymış diğer PCde sorunsuz çalıştı. İlginiz için teşekkürler :steamthumbsup:
Wolfheart  [developer] 2 Sep, 2022 @ 8:00am 
İyi eğlenceler <3
bydesouza34 6 Nov, 2022 @ 7:34am 
Merhabalar, ben bu modu kullanmak istiyorum ancak strategyturk Türkçe moduyla beraber kullanırsam sıkıntı yaşar mıyım? Ayrıca bir Türkçe mod kullanmam gerekir mi?
Wolfheart  [developer] 6 Nov, 2022 @ 7:58am 
@bydesouza34 Mod normalde İngilizce ama Türkçe oynamak isterseniz Strategyturk'ün Türkçe yamasıyla beraber modun orijinal Türkçe yamasını beraber kullanmanız gerekiyor.

Modun Türkçe yaması: https://steamhost.cn/steamcommunity_com/sharedfiles/filedetails/?id=2844103364&searchtext=
bydesouza34 6 Nov, 2022 @ 10:41am 
Çok teşekkür ederim.
bydesouza34 6 Nov, 2022 @ 10:52am 
@Wolfheart, son olarak ben Community flavor pack, portraits expanded, CFP+EPE patch gibi modlar kullanıyorum. Bu tarz flavor modlarla çakışma yaşanır mı? Modunuzun sıralaması nasıl olmalı bilgilendirebilir misiniz? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Wolfheart  [developer] 6 Nov, 2022 @ 11:17am 
@bydesouza34 flavor modlarıyla çakışma yaşayacağını pek sanmıyorum ben şahsen sıralamada en üstte flavor modları koyuyorum hangi modla oynarsam oynayayım siz de öyle yaparsanız sanırım problem çıkmaz
bydesouza34 6 Nov, 2022 @ 11:59am 
@Wolfheart az önce denedim. Dediğiniz gibi flavor modları üstte tuttum ancak alt kısımda daha önce söylediğiniz gibi modlarınızı sıraladım ve çakışma olmadı. Teşekkür ederim yardımlarınız için. Bu arada modunuz çok iyi çok beğendim. Ertuğrul Gazi veya Osman Bey i oynayabileceğim bir tarih aralığını seçmeyi çok isterdim. Başarılarınızın devamını dilerim. :steamthumbsup:
Wolfheart  [developer] 8 Nov, 2022 @ 9:34am 
@bydesouza34 aslında 1299'da başlayan bi submod yapmayı düşünüyordum ama pek oynayan olmaz diye rafa kaldırdım şimdilik, ileride yapılabilir belki
bydesouza34 8 Nov, 2022 @ 1:45pm 
@Wolfheart, aslında o tarih çok kritik bir döneme denk geliyor. Oynaması çok keyifli olurdu. Ya da Ertuğrul Gazi nin Selçuklu uç beyi olduğu tarih olan 1230-1235 yıllarında ki o dönemde Moğol baskısının en sert hissedildiği dönemdir bilirsin muhakkak. Bu tarih aralığını da düşünebilirsin. Naçizane fikrimi belirtmek istedim. Tekrardan emeğine sağlık.
✪ Aztech 16 Oct, 2024 @ 2:18pm 
I have no other mods active. When I start a new game all grand temples in the steppes are gone. The special building slot is gone. When I disable the mod they are there. Any idea as to what is happening?
< >
Showing 1-15 of 17 comments
Per page: 1530 50