Crusader Kings III

Crusader Kings III

The Wolves of Steppe [ABANDONED, SEE DESC]
 This topic has been pinned, so it's probably important
Wolfheart  [developer] 24 Jul, 2022 @ 5:47am
Compatibility Issues with Other Mods
If you notice a compatibility problem with other mods please post it below.
< >
Showing 1-6 of 6 comments
munuchan 26 Aug, 2022 @ 10:44pm 
governments + oynuyorum yeni gelen güncellemde Uchoq ile oynadığım zaman yazıtları dikemiyorum ve yeni gelen atlı birliği açamıyorum governments + modunu kaldırınca hepsi açılıyor bu sadece Uchoq karakteri için geçerli (Khan Kurush ile denedim gene olmadı) karahanlılarla oynadığım zaman böyle bir problem yok governments + bu modla oynamamın sebebi nomadic yönetim şeklini getiriyor savaş seçeneklerinde "migartion" ve "grand raid" seçenekleri var
Last edited by munuchan; 26 Aug, 2022 @ 11:10pm
munuchan 27 Aug, 2022 @ 3:36am 
Originally posted by munuchan:
governments + oynuyorum yeni gelen güncellemde Uchoq ile oynadığım zaman yazıtları dikemiyorum ve yeni gelen atlı birliği açamıyorum governments + modunu kaldırınca hepsi açılıyor bu sadece Uchoq karakteri için geçerli (Khan Kurush ile denedim gene olmadı) karahanlılarla oynadığım zaman böyle bir problem yok governments + bu modla oynamamın sebebi nomadic yönetim şeklini getiriyor savaş seçeneklerinde "migartion" ve "grand raid" seçenekleri var
sebebini buldum yönetim şekli nomadic olduğu için açılmıyor tribal olsaydı açılırdı
Bonkfire 15 Oct, 2022 @ 10:55pm 
mod conflicts with rajas of asia
Magis 29 Oct, 2022 @ 3:53pm 
Unsurprisingly it doesn't work with More Bookmarks +
Caloens2k1 31 Oct, 2022 @ 4:25am 
Changes made by EPE got overwritten.
I noticed incompatibility with the 'cultural armies' mod that is now popular on the workshop. Your MAA get overwritten
< >
Showing 1-6 of 6 comments
Per page: 1530 50