Install Steam
login
|
language
简体中文 (Simplified Chinese)
繁體中文 (Traditional Chinese)
日本語 (Japanese)
한국어 (Korean)
ไทย (Thai)
Български (Bulgarian)
Čeština (Czech)
Dansk (Danish)
Deutsch (German)
Español - España (Spanish - Spain)
Español - Latinoamérica (Spanish - Latin America)
Ελληνικά (Greek)
Français (French)
Italiano (Italian)
Bahasa Indonesia (Indonesian)
Magyar (Hungarian)
Nederlands (Dutch)
Norsk (Norwegian)
Polski (Polish)
Português (Portuguese - Portugal)
Português - Brasil (Portuguese - Brazil)
Română (Romanian)
Русский (Russian)
Suomi (Finnish)
Svenska (Swedish)
Türkçe (Turkish)
Tiếng Việt (Vietnamese)
Українська (Ukrainian)
Report a translation problem
czyba że trzeba mieć aktywny jeszcze jakiś mod?
Moje spolszczenie tłumaczy tylko teksty zawarte w modach. Jest tam kilka modów dotyczących imerium jak choćby Your New Empire i tu może być błąd jeśli tworca tego moda nadpisał oryginalna linijkę tekstu. Mógłbyś zamieścić SS abym dokładniej wiedział gdzie szukać. Sprawdzę to jutro jak wyłączę mody dotyczące imoerium i spróbuję to wyjaśnić. Chyba, że sam Używasz jakiegoś moda, którego ja nie spolszczyłem i może On ma nieprzetłumaczony tekst. Postaram siw to jutro zweryfikować.
Update:
Sprawdzilem gre u siebie z włączonym spolszczeniem bez włączonych modów odnoszących się do imperium i nie zauważyłem błędów. potem sprawdziłem czystą grę tylko ze spolszczeniem i również u mnie błędy nie wystąpiły. Jeśli korzystasz z Radiousa to nie aktualizowałem tego moda już dosyć długo więc to On może powodować jakieś zmiany, jeśli nie korzystasz to nie mam bladego pojęcia czemu tak jest.
{{tr:wh_main_edict_emp_host_festag}}
Na czystej grze jest Ok na wszystkich modach oprócz Twojego Ok. Jak tylko Twój dodam, albo jam mam aktywny wyłącznie tylko Twój jest takie coś. Może to po prostu też błąd gry? Mam zrobiony zrzut ekranu ale nie wiem jak go dodać.
Dobra. Błąd powodowało tłumaczenie moda Southern Realms od Catapha. Bez tego moda tłumaczenie nadpisywało tamtą linijkę tekstu dlatego Miałeś zamiast słowa komendę dla gry. Zmieniłem to i sprawdziłem u siebie bez tego moda i z tym modem, oraz jak to wygląda grając Estalią i teraz powinno być wszystko ok. Zaraz wrzucę poprawkę to daj mi znać czy wszystko działa :)
oczywiście jeśli ktokolwiek wykryje jakieś właśnie błędy jak powyższy lub coś się rzuci w oczy to pisać. sam jak tylko cos wychwytuje to od razu poprawiam ale tyle modów do sprawdzenia to kolosalna sprawa i nie wszystko od razu wyłapie.
W modzie Heroes of Legend w kampanii Rycerz Pustelnik z Malmlnt jest nie przetłumaczony i nie mam pojęcia dlaczego. Sprawdzałem poprawność linijek i się wszystko zgadza od strony technicznej. Co dziwniejsze to w szybkiej bitwie jest po Polsku, a w kampanii nie.
UI w modzie Your New Empire jest po angielsku, gdyż autor musi wyprowadzić linijki translacyjne.
Dziękuję, zostało zmienione, poprawka wyląduje jak zweryfikuje wszystkie mody i sprawdzę działanie spolszczenia :)
Screen: https://imgur.com/Qtevpks
zmienione zostało już :)
edit:
faktycznie linijki były zmienione, sprawdziłem wszystko pozostałe i już powinno działać, dziękuję za tę wiadomość i w razie czego to pisać oczywiście jak się znajdą kolejne błędy :)
Edit: Przypomniałem sobie, że z lordem Tzeencha z Mixu's Legendary Lords jest tak samo. Ma ustalony typ jako "Placeholder"
https://freeimage.host/i/JNh0jAN
https://freeimage.host/i/JNh0h9p
W miarę grania jak coś znajdę to będę wrzucał