Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2

License Plate II: POLAND v2.6.2u
 This topic has been pinned, so it's probably important
Jaymzarf  [developer] 16 May, 2024 @ 7:24am
Błędy / Errors
Proszę o zgłaszanie znalezionych błędów wg wzoru:

• ogólny opis błędu
  • którego elementu tablicy rejestracyjnej dotyczy
  • marka i model pojazdu w którym błąd został zauważony
  • rodzaj i nazwa akcesorium dodatkowego (jeżeli błąd występuje w połączeniu z dodatkowymi akcesoriami np. zderzak)

Pomocne będzie przesłanie zrzutu ekranu z widocznym błędem oraz pliku game.log (wystarczy część powiązana z błędem).

Za wszelkie zgłoszenia dziękuję.

====================================

Please report any errors you find using the following format:

• general error description
  • which element of the license plate it applies to
  • make and model of the vehicle in which the error was noticed
  • type and name of additional accessory (if the error occurs in connection with additional accessories, e.g. bumper)

It will be helpful to send a screenshot of the visible error and the game.log file (the part related to the error is enough).

Thank you for all reports.
< >
Showing 1-3 of 3 comments
rommbulls 7 Sep, 2024 @ 6:43am 
Feldbinder TSA 32.3-4/1 ADR Tablice rejestracyjne nie są umieszczone na tylnych zderzakach; zbiornik ten znajduje się na końcu listy produktów.
Last edited by rommbulls; 7 Sep, 2024 @ 8:27am
ARBUZIAK 23 Dec, 2024 @ 11:48pm 
Zaobserwowałem, że mod powoduje pojawianie się na zderzaku czerwonego przerywanego paska odblaskowego https://zapodaj.net/plik-sRbvqX3ZtL - występuje to w naczepach podstawowych, a także w niektórych z DLC min. Schmitz i Kogel.

Jest na to jakieś rozwiązanie?
Last edited by ARBUZIAK; 23 Dec, 2024 @ 11:50pm
Jaymzarf  [developer] 24 Dec, 2024 @ 4:50am 
Originally posted by ARBUZIAK:
Zaobserwowałem, że mod powoduje pojawianie się na zderzaku czerwonego przerywanego paska odblaskowego https://zapodaj.net/plik-sRbvqX3ZtL - występuje to w naczepach podstawowych, a także w niektórych z DLC min. Schmitz i Kogel.

Jest na to jakieś rozwiązanie?

To mój dodatek "tuningowy" dla wybranych zderzaków. Poza pasami odblaskowymi na zderzakach, znajdziesz też zmienione/ulepszone logo firmowe (zwiększona rozdzielczość tekstury), odblaski na końcówkach belki zderzaka. Ogólnie przemycone do projektu elementy, będące częścią innego projektu nad którym wcześniej pracowałem, a który łączył zarówno tablice jak i dodatki tuningowe, poprawki graficzne dla ciężarówek i naczep. Umieszczenie ich w projekcie tablic było poniekąd testowe by wyłapać ewentualne konflikty i błędy z innymi modami, oraz możliwy wpływ na spadek wydajności całej gry.

W modzie jest więcej takich przemyconych smaczków, np.: zderzaki dla Scania, starych Volvo, Mercedesów, Renault T...

Docelowo w kolejnej, trzeciej wersji projektu tablic, poza całkowitą zmianą struktury i funkcjonalności w zakresie tablic, planuję wszelkie tego typu dodatki zrobić jako opcjonalne do instalacji dodatkowe akcesoria do wyboru/zakupu w grze.
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Per page: 1530 50